Image Description
Image Description

Sammenlign eiendomsmeglere i Askøy

Motta uforpliktende tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere - helt gratis

I samarbeid med dyktige eiendomsmeglere i hele Norge


Meglersiden har samlet over 378 meglerkontorer i over 80 byer for at du skal finne den eiendomsmegleren som passer best for deg.

Meglersiden Askøy


Vi har samlet lokalkjente eiendomsmeglerne på et sted. Start boligprosessen her, så kommer du enkelt i kontakt med eiendomsmeglere som kjenner ditt område godt - helt uforpliktende og gratis.

Askooy by rektangel bilde
Askooy by lite bilde1
Askooy by lite bilde2
Askooy by stort bilde

Hva er det med Askøy?

Askøy er både en øy og en kommune i Hordaland, og ligger kun 10 minutter med båt fra kommunesentrum Kleppestø til Bergen sentrum. Dette gjør Askøy til en attraktiv kommune og bo i, som er en fordel for deg som skal selge, enten det er til store eller små familier. Selg inn kombinasjonen av at det er landlig, samtidig som det er relativt sentrumsnært.

Selge i Askøy

Eiendomsmegleres viktigste jobb er å markedsføre både bredt og målrettet for å finne riktig kjøper til din bolig. Meglersiden hjelper deg å komme i kontakt med lokalkjente eiendomsmeglere som vet hvem disse kjøperne er. Legger du ut jobben på Meglersiden blir du kun kontaktet av eiendomsmeglere som har god lokalkunnskap og salgsverktøyene til å selge din bolig. Det eneste du trenger å gjøre er å velge den eiendomsmegleren du mener passer best til å selge din bolig.

Slik fungerer det


1

Bli kontaktet av meglere

Beskriv kort boligen som skal selges. Innen kort tid blir du kontaktet av flere dyktige eiendomsmeglere som konkurrerer om å få selge din bolig.
2

Velg eiendomsmegler

Sammenlign tilbud, sjekk salgsstatistikk og les andres erfaring på profilen til meglerkontoret. Velg den beste eiendomsmegleren for deg og din bolig!
3

Del din erfaring

Når boligen er solgt, kan du gi eiendomsmegleren en omtale. Ved å dele din erfaring, hjelper du andre med sitt meglervalg.

Toppmeglere

Rangert etter solgte boliger siste 12 måneder og omtaler siste 24 måneder

omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt

Finn din eiendomsmegler

Vi finner dessverre ikke det du ser etter, prøv et annet søkeord.

Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.