Tips til boligselgere - Skrevet av Tine

På Meglersiden er det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg

Da Christian (29) fra Oslo og Boel (45) som bor i Trondheim skulle selge boligene sine, hadde de flere krav for valget av eiendomsmegler. Gjennom Meglersiden kunne de enkelt legge ut en beskrivelse av boligen sin og ble kontaktet av flere lokale meglere.

Meglersiden er en tjeneste som spesialiserer seg på å hjelpe deg med å finne den rette eiendomsmegleren.

Her kan du enkelt komme i kontakt med og sammenligne eiendomsmeglere for å velge den megleren som passer til ditt boligsalg. Du legger inn en beskrivelse av din bolig, og mottar deretter henvendelser fra flere lokalkjente eiendomsmeglere. Les mer om hvordan Meglersiden fungerer her.

Bli kontaktet av meglere som vil selge din bolig

Boel, Trondheim

Boel er blant dem som har hatt stort utbytte av å bruke Meglersiden for å finne riktig eiendomsmegler. Boel er i gang med å selge huset sitt i Trondheim. Dette er hennes fjerde bolig, men det er første gang hun har brukt tjenesten. For Boel var det å finne en eiendomsmegler som møtte hennes behov helt avgjørende.

– Av erfaring har jeg sett at det er store forskjeller på hva som inngår i tilbudene fra eiendomsmeglerne. Derfor ønsket jeg å komme i kontakt med flere meglere før jeg bestemte meg. Da var Meglersiden en utrolig praktisk måte å lete seg frem til den beste megleren på, forteller Boel.

Istedenfor å måtte ringe rundt til eiendomsmeglere for å etablere kontakt, kunne Boel motta tilbud fra flere forskjellige meglere ved hjelp av et par tastetrykk.

Sammenlign og finn den rette megleren

Christian solgte nylig boligen sin i Oslo. Dette var første gang han gjennomførte et boligsalg, og for ham var det aldri tvil om hvor han skulle finne eiendomsmegleren.

– Jeg kjenner flere som har brukt tjenesten for å finne eiendomsmegler. Tjenesten gir en unik mulighet for å få satt i gang salgsprosessen hurtig. Du snur heller om på det, og slipper å kontakte en haug med meglere – meglerne må faktisk komme til deg. Man kan vurdere meglere fra sofakroken, sier Christian.

Christian, Oslo

Hva meglerne inkluderte i sine tilbud varierte også. Blant annet opplevde Boel og Christian at noen meglere ekskluderte tjenester som takstmann eller foto i tilbudet. Andre meglere tok for eksempel betalt per visning. Gjennom tjenesten kunne de enkelt få en oversikt over prisene og hva som var inkludert hos hver enkelt megler.

– Når du får såpass mange henvendelser i løpet av kort tid, ser man fort hvilke meglere som skiller seg ut, legger Christian til.

Christian var også opptatt av at prosessen med å finne megler skulle gå så smidig som overhodet mulig. Han hadde allerede kjøpt ny bolig, og for å slippe å sitte på to boliger var han opptatt av å sette i gang salgsprosessen raskt.

I mine øyne er Meglersiden en optimal løsning. Her kontaktet meglerne meg og ikke omvendt.
Christian,
Oslo

– Jeg registrerte megleroppdraget allerede dagen etter at jeg hadde kjøpt ny bolig. Gjennom tjenesten kunne jeg definere hvilke kvaliteter jeg så etter i en megler og hva som var viktig for meg. Seks meglere kontaktet meg i løpet av de første 12 timene. Deretter kunne jeg raskt sortere ut de jeg likte best.

Lokalkunnskap og god kjemi

Christian ønsket en rask og enkel salgsprosess. Han var på utkikk etter en eiendomsmegler som kunne ta seg av alle elementene ved salget som takstmann og fotograf. I tillegg var det viktig med en megler som hadde lokalkunnskap og kjente til området.

– Til slutt satt jeg igjen med tre meglere som møtte kriteriene mine og som jeg deretter inviterte på befaring, forklarer Christian.

Etter befaringen valgte Christian den megleren som oppfylte hans krav, og hvor kjemien stemte. Man jobber tett med eiendomsmegleren gjennom salgsprosessen, og da var det også viktig for ham å velge en megler han hadde tillit til og som han opplevde at forsto hans behov.

– I mine øyne er Meglersiden en optimal løsning. Istedenfor å gå for det første og beste, sammenligner du flere meglere, og finne den rette for deg og ditt boligslag, avslutter Christian.

Finn din eiendomsmegler i dag

Få tilbud fra flere meglere før du bestemmer deg

Finn din eiendomsmegler i dag

Få tilbud fra flere meglere før du bestemmer deg