Boligmarkedet

Selge bolig på høsten?

Boligkjøpere er på utkikk etter bolig hele året. På høsten er det normalt sett færre boliger som ligger ute på markedet, dette vil gi din bolig større oppmerksomhet. Høstmånedene kan derfor være et svært gunstig tidspunkt å legge ut boligen din for salg.

Boligprisene stiger erfaringsmessig første del av året, før det flater ut mot sommeren. I denne perioden er gjerne boligsidene oversvømt av boligannonser, som skaper større risiko for at din bolig forsvinner i mengden. Boligen kan derfor risikere å bli liggende lenge før den blir solgt, og dermed bidra til å dempe prisene.

Av erfaring vet vi også at boligprisene gjerne stiger de første høstmånedene, før det roer seg litt i november og desember. De som velger å selge på høsten eller vinteren kan derfor lettere oppnå større oppmerksomhet for sin bolig, og dermed gode priser.

Start boligsalget på Meglersiden

Få flere tilbud fra lokalkjente eiendomsmeglere

Start boligsalget på Meglersiden

Få flere tilbud fra lokalkjente eiendomsmeglere

To barn som leker ute i løvet
Få frem det positive med nabolaget når du skal selge boligen

Forbered deg godt før salget

Sensommeren pleier å være roligere måneder med mye pent vær, grønne plener og fine farger. Bruk tiden til å ta flotte bilder, rydde i huset og gjør klart for salg, så slipper du å stresse med dette senere.

Finn frem vår - og sommerbildene av huset for å illustrere det positive ved boligen gjennom flere årstider, uavhengig om du selger på høsten eller vinteren.

Sort hus omringet av busker på høsten
Få frem boligen med gode bilder

Bruk riktig eiendomsmegler

Vi anbefaler at du inviterer noen eiendomsmeglere på befaring, for å motta flere tilbud, og for å bli bedre kjent med din potensielle eiendomsmegler. Dette gir også bedre rom for forhandlinger. Det er likevel ikke nødvendigvis den eiendomsmegleren som tilbyr høyeste antydet salgspris som bør være avgjørende for valg av eiendomsmegler. Anslått boligpris er ikke bindene for eiendomsmegleren og oppnå, og gir heller ikke deg en garanti for hvilken eiendomsmegler som til slutt vil oppnå den høyeste prisen.

Vi anbefaler heller at du stoler på magefølelsen, og velger en eiendomsmegler som du føler vil gjøre den beste jobben for deg, og som ønsker å ta vare på dine interesser. En profesjonell og dyktig eiendomsmegler du har tillit til kan ha mer å si for hvor høy pris du får for boligen din. På Meglersiden kan du enkelt komme i kontakt med flere lokalkjente eiendomsmeglere som kan hjelpe deg med ditt boligsalg. Start boligsalget allerede idag.

Finn riktig eiendomsmegler for din bolig

Få flere tilbud - helt gratis

Finn riktig eiendomsmegler for din bolig

Få flere tilbud - helt gratis