Tips til boligselgere

Brukerne av Meglersiden "shopper" ikke bare tilbud på nett

Det er en myte at brukere av anbudstjenester dropper å møte eiendomsmeglere før de bestemmer seg. Begge parter er tjent med et fysisk møte når en bolig skal selges.

Meglere blir invitert på befaring

Er det sånn at brukere av anbudstjenester "shopper eiendomsmeglere" på nett, og velger å ikke møte meglerne personlig før de bestemmer hvem som skal få oppdraget?

Nei. De aller fleste brukere av Meglersiden velger å møte meglerne ansikt til ansikt før de bestemmer seg for hvem som skal få oppdraget. Dette er en fordel for både eiendomsmegler og bruker, og Meglersiden oppfordrer brukere til å møte meglerne før avtale skrives.

Under befaringen danner man seg et bedre inntrykk av megleren enn det man får når man kun sammenlikner tilbud opp mot hverandre. Å se eienomsmegleren "in action" kan nemlig være avgjørende når man til slutt skal bestemme seg.

Følg Forbrukerrådets tips

Forbrukerrådet har laget en sjekkliste ved valg av eiendomsmegler. De anbefaler blant annet at du henter inn tilbud fra to til tre meglere før du bestemmer deg for hvem du ønsker for ditt boligsalg. Det er her Meglersiden er et godt alternativ, da dette er en tjeneste som gjør det enklere for deg som boligselger og nettopp finne og snakke med flere eiendomsmeglere før du bestemmer deg.

Det kan også være lurt å lese forbrukerrådets sjekkliste før du setter i gang med prosessen med å selge bolig. Den fullstendige listen finner du her.

Mange finner megler på nett

Å spare tid er viktig for mange. Derfor øker bruken av anbudstjenester på nett - det er enkelt og effektivt, og man kan lett finne best mulig eiendomsmegler for sitt boligsalg.

Meglersiden setter folk i kontakt med lokalkjente meglere, og over 3000 nordmenn brukte tjenesten for å komme i kontakt med megler i 2019.

En mann og kvinne går langs en blokk og holder hender på høsten
La meglerne befare eiendommen slik at du kan få et inntrykk av personen som skal selge din bolig

Lokalkjente og motiverte meglere

Å invitere meglere på befaring av eiendommen er et veldig godt tips. En enkel måte å gjøre dette på er via Meglersiden. Da slipper du å ta ringerunden, for det er eiendomsmeglerne som kontakter deg!

Andre fordeler ved å bruke Meglersiden er at det er eiendomsmeglerne selv som har valgt hvilke områder de ønsker oppdrag fra. Derfor kan du være sikker på at de som tar kontakt med deg er både lokalkjente og motiverte for å selge bolig i ditt område.

Start boligsalgs prosessen i dag og registrer ditt oppdrag på Meglersiden. Og husk å be eiendomsmeglerne på befaring før du tar en avgjørelse!

Finn megler via Meglersiden

Og la meglerne konkurrere om å selge din bolig

Finn megler via Meglersiden

Og la meglerne konkurrere om å selge din bolig