Meglersiden hjelper deg å gjøre et godt boligsalg

Å finne riktig eiendomsmegler er viktig når du skal selge bolig. Meglersiden er en tjeneste som gjør dette valget både tryggere og enklere for deg. Nå har vi lansert flere nye funksjoner som hjelper deg å ta et enda bedre valg av eiendomsmegler for akkurat ditt boligsalg.


Sist oppdatert: 20. apr. 2021 13:18

Sjekk hva som er nytt på Meglersiden

Hvilke faktorer som er avgjørende for valget av en eiendomsmegler varierer – vi har derfor samlet alt du trenger for å ta et godt valg på Meglersiden.

Nå kan du søke opp profiler til eiendomsmeglere i hele Norge. Her kan du lese omtaler fra tidligere kunder, sjekke hvilke områder og boligtyper megler har mest erfaring med, snittpris på tidligere solgte boliger og annen nyttig informasjon. Slik hjelper vi deg å ta et gjennomtenkt valg av eiendomsmegler.

Profiler av eiendomsmeglere

Eiendomsmeglere over hele landet har sin egen profil med oversikt over blant annet salgsstatistikk og omtaler.

Geografisk oversikt og topplister

Sjekk eiendomsmeglerne der du bor – søk opp og se toppmeglere og andre eiendomsmeglere i din by

Vurderinger og omtaler

Vi oppfordrer alle til å legge inn en evaluering etter de har valgt eiendomsmegler.

En god start på boligsalget er likevel å først legge ut boligen på Meglersiden slik at du enkelt kommer i kontakt med flere lokalkjente eiendomsmeglere som konkurrerer om å selge din bolig. Eiendomsmeglerne må nemlig komme til deg. Enklere blir det ikke!

Start boligsalget på Meglersiden

Kom enkelt i kontakt med flere meglere før du bestemmer deg

Start boligsalget på Meglersiden

Kom enkelt i kontakt med flere meglere før du bestemmer deg

Fordeler med Melgerprofiler?

Inne på profilen kan du sjekke vurderinger, se eiendomsmeglerens erfaring og fartstid i bransjen, samt se statistikk for boliger han eller hun har solgt. I tillegg kan du kontakte eiendomsmegleren direkte.

1. Se tidligere solgte boliger

Å sjekke salgsstatistikk i forkant er lurt. Hos oss finner du både salgsstatistikken for den enkelte eiendomsmegleren og fullstendig oversikt over kontorets erfaring der han eller henne jobber.

Både på meglerkontorets profil og eiendomsmeglerens profil kan du se salgsstatistikk fra de siste to årene. Sortert på type bolig, områder, gjennomsnittlig pris og boligstørrelse. I tillegg kan du lese mer om eiendomsmeglerne som jobber på kontoret.

Søk opp profilen til din eiendomsmegler

Finn din eiendomsmegler

Søk opp profilen til din eiendomsmegler

Finn din eiendomsmegler

Vurderinger er et nyttig verktøy ved valg av megler

2. Sjekk omtaler fra tidligere kunder

Selv om statistikken gir et godt bilde av meglerkontorets salgserfaring, kan vurderinger fra tidligere kunder gi et mer spesifikt bilde av hva den enkelte eiendomsmegler utmerker seg på.

Omtaler og sitater fra tidligere kunder som løfter frem eiendomsmeglerens gode og mindre gode sider kan gjøre det enklere for deg å velge.

Mange boligselgere velger også å være referanseperson for eiendomsmegleren. Dette er en nyttig funksjon der du kan be om kontaktinformasjonen til referansen og kontakte han eller henne direkte.

Del din erfaring med andre

Hjelp andre å gjøre et godt meglervalg.

Del din erfaring med andre

Hjelp andre å gjøre et godt meglervalg.

Ved personlig møte får du et enda bedre vurderingsgrunnlag

Husk å invitere på befaring

Selv om du har fått fullstendige tilbud i forkant og sjekket profiler og omtaler erstatter ikke det et fysisk møte.

Etter at du har gjort litt forarbeid og sjekket profilene til eiendomsmeglerne, anbefaler Norges Eiendomsmeglerforbund å invitere to til tre på befaring. Det er gjennom et personlig møte med eiendomsmegleren at du vet om kjemien stemmer. Da blir det enklere å velge ut den beste for deg.

Eiendomsmegleren er en du skal forholde deg mye til gjennom salget: Den du velger bør derfor være en person du kan stole på og som du opplever vil gjøre sitt best for å selge nettopp din bolig. Samtidig får eiendomsmegleren se boligen som skal selges.

Velg eiendomsmegleren du mener er best for deg

Nå som du har fått et godt vurderingsgrunnlag og hatt befaring er det tid for å velge. Følg magefølelsen og velg den eiendomsmegleren som du mener er best for ditt boligsalg.

Husk også å gi en vurdering av din eiendomsmegler etter salget. Vurderinger er til god hjelp for kunder som kommer etter deg.

Start boligsalget på Meglersiden

Skal du selge bolig kan du starte på Meglersiden. Bli kontaktet av eiendomsmeglere i ditt området. Alt på ett – helt gratis.

Start boligsalget på Meglersiden

Skal du selge bolig kan du starte på Meglersiden. Bli kontaktet av eiendomsmeglere i ditt området. Alt på ett – helt gratis.