Tips til boligselgere

Slik finner du den beste eiendomsmegleren for din bolig!

Det kan være vanskelig å vite hvordan man kan finne den beste eiendomsmegleren for akkurat din bolig! Her har du noen tips fra en som brukte Mittanbud Eiendomsmegling, nå Meglersiden, for å finne eiendomsmegler.

La eiendomsmeglerne konkurrere om å selge din bolig, det sparer deg for tid, penger og krefter. Men kanskje viktigst; Du kommer kun i kontakt med eiendomsmeglere som virkelig er interessert i å selge boligen din.

La eiendomsmeglerne kontakte deg

La eiendomsmeglerne kontakte deg

Så enkelt kan det gjøres

– Det kan ikke gjøres så mye enklere egentlig. Jeg brukte maks fem minutter på å beskrive boligen og ikke lenge etterpå ble jeg kontaktet av flere lokale eiendomsmeglere som alle var interessert i å selge boligen min, sier Eva Nessjøen.

60-åringen fra Moss skulle høsten 2017 selge boligen hun bodde i, og kom ved en tilfeldighet over Mittanbud. Hun hadde aldri hørt om tjenesten, men ble fristet av muligheten til å få tilbud fra flere eiendomsmeglere - uten selv å måtte gjøre så mye.

– Hvis jeg skulle solgt bolig på nytt ville jeg gjort det samme igjen. Det er rett og slett en rask, enkel og trygg måte å komme i kontakt med eiendomsmeglere på

Sammenlign eiendomsmeglere i Moss

Sammenlign eiendomsmeglere i Moss

Opplevdes veldig betryggende

Hun brukte fem minutter på å beskrive boligen, og ikke lenge etterpå rant tilbudene inn.

– Jeg bestemte meg tidlig for at jeg ville snakke med tre eiendomsmeglere, og at de tre første som kontaktet meg var de jeg skulle møte. Men han første som tok kontakt ga et såpass bra inntrykk at jeg likegodt avlyste avtalene med de to andre.

– Jeg opplevde det som veldig betryggende at det var han som tok kontakt med meg og ikke motsatt. De ga meg en opplevelse av at han virkelig ville ha oppdraget, sier Nessjøen.

Ønsket å sammenligne flere tilbud

Også Hans Jørgen Bøye fra Oslo fikk en positiv opplevelse da han la ut eiendomsmeglerjobben på Mittanbud. Da han skulle selge sin bolig i Oslo før nyttår, var han klar på at han ønsket tilbud fra flere eiendomsmeglere - uten at han selv måtte anstrenge seg mye.

– For meg så handlet det om å finne en tjeneste som både var lettvint og ga meg trygghet. Selve eiendomsmeglerjobben gikk kjempefort å legge ut og tilbudene jeg fikk var veldig bra, sier Bøye.

Han inviterte fire eiendomsmeglere på befaring og gjorde en grundig jobb med å sjekke opp referanser på alle sammen. Da han til slutt valgte eiendomsmegler følte han seg trygg på valget - både med tanke på det økonomiske og kjemien han fikk med eiendomsmegleren.

– Hvis jeg skulle solgt bolig på nytt ville jeg gjort det samme igjen. Det er rett og slett en rask, enkel og trygg måte å komme i kontakt med eiendomsmeglere på, avslutter Bøye.

Sammenlign eiendomsmeglere i Oslo

Sammenlign eiendomsmeglere i Oslo

Kom i kontakt med en eiendomsmegler du også

Husk at det er eiendomsmegleren som skal selge boligen din, så bruk tiden på å finne riktig person og ikke kontor. Velg en eiendomsmegler du kan stole på, og vi anbefaler å velge en eiendomsmegler med inngående lokalkjennskap og som er flink til å bygge tillit.

Det er også viktig å finne en eiendomsmegleren som ønsker å ta vare på dine interesser, og markedsfører boligen din riktig. En profesjonell og dyktig eiendomsmegler kan ha mye å si for hvor høy pris du kan få for boligen.