Hvorfor ha en kontorprofil på Meglersiden?

Kontorprofil

Ønsker ditt kontor å motta leads, kan du opprette en profil på Meglersiden.


Sist oppdatert: 02. sep. 2020 12:26

Hvordan fungerer det?

Meglersiden videreformidler leads til de meglerkontorene som ønsker det, fra det området de ønsker. Vi stiller ingen begrensninger til størrelse på området dere ønsker å motta leads fra. Kunden velger selv hvilken megler som får oppdraget. Vi videresender all informasjon og kontaktinformasjon om leadet direkte til dere via e-post eller via API-løsning.

Dere trenger ingen innlogging for å motta leads, som innebærer at dere ikke svarer via tjenesten, men tar direkte kontakt med kunden.

Meglersiden jobber hardt for at dere skal motta kvalitetssikrede leads, og godkjenning av disse foregår derfor manuelt. Vi har et kontinuerlig fokus på å videreutvikle og kvalitetssikre alle aspekter ved tjenesten.

Motta leads?

Alt du trenger å gjøre er å registrere litt informasjon om ditt kontor her. Vi vil kontakte deg for en rask prat, slik at vi får satt opp en profil for ditt kontor slik at dere kan motta leads.

Flere fordeler med kontorprofil

Dersom ditt meglerkontor inngår en leadsavtale med Meglersiden, vil ditt kontor automatisk få en profil synlig på Meglersiden. Kontorprofilen vil blant annet vise logo, kjedetilhørighet og annen nyttig informasjon som gjør ditt kontor mer attraktivt og enklere for kunden å velge nettopp dere.

Eiendomsmeglere med en aktiv meglerprofil på Meglersiden, og som er tilknyttet kontoret, vil også være synlig på profilen. I tillegg vil kontorets egen profil få mulighet til å vise frem aggregert boligstatistikk for kontoret og snittscore på vurderinger som meglerne deres har mottatt.

Pris og vilkår

Det koster 300 kr eks mva per lead og ditt kontor betaler kun for leads dere mottar fra ønsket området. Dere kan når som helst endre området eller pause utsending av leads. Det følger ingen oppstartsavgift, bindingstid eller liknende. Avtalen er løpende og faktura sendes etterskuddsvis hver måned.

Vi har ingen betalte topplasseringer på tjenesten per dags dato. I skjemaet for registrering av leads vises seks meglerkontorer på rullering. Meglersiden ønsker ikke å overstyre kunden, derfor kan man velge å sende sitt megleroppdrag til flere eller færre enn disse seks.

Ønsker ditt kontor å motta leads?

Registrer deg her så kontakter vi deg for en prat

Ønsker ditt kontor å motta leads?

Registrer deg her så kontakter vi deg for en prat