Bli en del av Meglersiden

Meglersiden er en tjeneste som formidler leads til eiendomsmeglerkontorer. Målet vårt er å gjøre det enkelt og trygt for boligselgere og finne en profesjonell og lokalkjent eiendomsmegler.

Registrer ditt kontor

Få flere oppdrag

Ingen bindingstid eller oppstartskostnader

Segmenter fritt på områder dere ønsker å motta leads fra

Kvalitetsikrede leads sendes rett inn til kontorets systemer

Få flere oppdrag med Meglersiden

Det koster ingenting og etablere eller ha en profil på Meglersiden. Du kan når som helst pause eller avslutte deres kundeforhold. Det betyr at dere kan selv bestemme når dere ønsker å motta leads. Avtalen er løpende og faktura sendes etterskuddsvis hver måned.

Vi stiller ingen begrensninger til området dere ønsker å motta leads fra. Dere kan når som helst endre dette. Ved registrering av av et oppdrag vises seks meglerkontorer på rullering, men kunden kan fritt velge hvem de ønsker å sende oppdraget til. Vi har ingen topplasseringer på tjenesten, så det er ikke mulig å kjøpe seg opp en plass her per dags dato.

Dere trenger ingen innlogging for å motta leads, og dere tar selv initiativ til å ta direkte kontakt med kunden. Dere velger fritt om dere ønsker å motta leads via API og rett inn i deres CRM system eller per e-post.

Ønsker ditt kontor å motta leads?

Alt du trenger å gjøre er å registrere litt informasjon om ditt kontor. Vi vil kontakte deg for en hyggelig prat, slik at vi får satt opp en profil så raskt som mulig. Så fort denne er oppe, kan dere motta leads.

Flere fordeler ved å være en del av Meglersiden

Ditt kontor får automatisk få en profil synlig på Meglersiden. Kontorprofilen vil blant annet vise logo, kjedetilhørighet og annen nyttig informasjon som gjør ditt kontor mer attraktivt og enklere for kunden å velge nettopp dere.

På meglersiden kan eiendomsmeglere også lage en profil for å promotere seg selv. Her viser vi boligstatistikk, vurderinger fra tidligere kunder og annet nyttig informasjon.

Eiendomsmeglere med en aktiv meglerprofil på Meglersiden, og som er tilknyttet kontoret, vil også være synlig på profilen. I tillegg vil kontorets egen profil få mulighet til å vise frem aggregert boligstatistikk for kontoret og snittscore på vurderinger som meglerne deres har mottatt. Les mer om meglerprofiler.

 

Kvalitetsikring av leads

Meglersiden jobber hardt for at dere skal motta kvalitetssikrede leads, og godkjenning av disse foregår derfor manuelt. Vi har et kontinuerlig fokus på å videreutvikle og kvalitetssikre alle aspekter ved tjenesten.

Hvordan fungerer tjenesten

Konseptet er veldig enkelt. Brukere fyller kort inn litt informasjon om boligen i et skjema. Brukeren får opp maks seks lokale meglerkontorer som går på rundgang. Vi ønsker likevel ikke å overstyre brukernes rett til å velge, så de kan fritt bestemme selv hor mange og hvem de ønsker å sende oppdraget til.

Av erfaring vet vi at de aller fleste sender sitt oppdrag til de utvalgte kontorene som vi anbefaler. Det er ikke mulighet til å kjøpe seg opp en plass her, som betyr at alle kontorer som er med på tjenesten får like mye visninger.

Verdivurdering er ikke en del av denne tjenesten, da vi er en tjeneste for de som faktisk skal eller vurderer å selge boligen sin. Så fort vi har manuelt verifisert oppdraget sendes leadet til kontoret. Så er det bare for dere å ta kontakt.

Vi oppfordrer ikke boligselgere til å velge basert på pris, men velge en eiendomsmegler som best kan representere boligen de skal selge. Vi anbefaler blant annet at de velger en eiendomsmegler de får god kjemi med og føler seg trygg på. Vi oppfordrer derfor alle våre brukere til å invitere på befaring og ikke bare få direkte tilbud og sammenligne disse.

Les mer

For mer informasjon om hvordan Meglersiden fungerer, vilkår og priser kan dere lese om dette under.

Hvem er Meglersiden?

Meglersiden er en tjeneste som formidler leads til eiendomsmeglerkontorer, og en kanal for eiendomsmeglere som ønsker å profilere seg. Tjenesten er 100 % eid av Schibsted Norge SMB, og er Norges største guide til eiendomsmeglere.