Fordeler ved å ha en meglerprofil

Meglerprofil

Med en egen personlig meglerprofil kan du profilere deg selv via Meglersiden.


Sist oppdatert: 21. jan. 2021 10:54

Ønsker du en meglerprofil på Meglersiden?

Som eiendomsmegler er det nyttig å ha en åpen profil hvor man kan promotere seg som eiendomsmegler.

Inne på profilen kan potensielle kunder lese dine vurderinger, se din erfaring og fartstid i bransjen, samt se statistikk for boliger du har solgt og mulighet til å kontakte deg direkte. Profilen kommer også i et pent utskriftvennlig format slik at du kan ta den med på befaring.

Registrer din profil her

Registrer din profil her

Fordeler med vurderinger

Vurderinger fra tidligere kunder gir trygghet hos våre brukere, og skaper tillit til deg som eiendomsmegler. Å bygge opp en base med mange vurderinger kan derfor gi deg en fordel.

Via din meglerprofil kan du enkelt sende ut forespørsel om vurdering til kunder som du har solgt bolig for, eller fra kunder som har kjøpt bolig av deg. Kunder kan også søke deg opp på Meglersiden for å skrive vurderinger.

Boligstatistikk

Boligstatistikk vil også vises på profilen din. Dette for å få frem hvor mange boliger du har solgt, hvilke type boliger og hvor. Dette er viktig statistikk for å vise frem din erfaring og skryte litt av deg selv gjennom en uavhengig tjeneste.

For at vi skal kunne vise boligdata på din profil trenger vi at du godkjenner dette. Du får god informasjon og veiledning om hvordan du gjør dette i registreringsprosessen. Du kan velge å ha en meglerprofil uten boligdata, men husk at potensielle kunder da ikke vil kunne se omfanget av boliger du har solgt. Les om boligstatistikk for mer informasjon.

Gratis og enkelt

Å opprette en meglerprofil på Meglersiden er helt gratis og veldig enkelt. Fyll inn navn, e-post, telefonnummer og kontoret du jobber ved. Vi vil kvalitetssikre profilen før den blir synlig utad, men du kan allerede etter registrering starte å fylle inn ytterligere informasjon på din profil som CV, profilbilde og en kort tekst om deg selv. Jobber du vet et nystartet kontor kan du skrive dette inn som fritekst ved registrering, så ordner vi resten.

Ønsker du en profil på Meglersiden?

Ønsker du en profil på Meglersiden?

Har du allerede en profil på Meglersiden?

Har du allerede en profil på Meglersiden?

Det er i dag gratis å ha profil på meglersiden, men det kan være at det på sikt vil komme kostnader knyttet til direkte leads eller andre tjenester, som markedsføring, profilering etc. Informasjon dette vil komme i god tid før en eventuell prisjustering.