Vis deg frem på Meglersiden

Meglersiden er en tjeneste for eiendomsmeglere som ønsker å profilere seg selv og få flere oppdrag. Målet vårt er å gjøre det enkelt og trygt for boligselgere og finne en profesjonell og lokalkjent eiendomsmegler, og er i dag Norges største guide til eiendomsmeglere.

Registrer deg

Meglerprofil

Vis frem dine vurderinger og referanser fra tidligere kunder

Få frem din erfaring, tidligere solgte boliger og områder

Ingen kostnader eller bindingstid å ha en profil

Hvorfor bør jeg opprette en profil?

Som eiendomsmegler er det nyttig å ha en åpen profil hvor man kan promotere seg som eiendomsmegler.

Inne på profilen kan potensielle kunder lese dine vurderinger, se din erfaring og fartstid i bransjen, samt se statistikk for boliger du har solgt og mulighet til å kontakte deg direkte. Profilen kommer også i et pent utskriftvennlig format slik at du kan ta den med på befaring.

Å opprette en meglerprofil på Meglersiden er helt gratis og veldig enkelt. Fyll inn navn, e-post, telefonnummer og kontoret du jobber ved. Vi vil kvalitetssikre profilen før den blir synlig utad, men du kan allerede etter registrering starte å fylle inn ytterligere informasjon på din profil som CV, profilbilde og en kort tekst om deg selv. Jobber du vet et nystartet kontor kan du skrive dette inn som fritekst ved registrering, så ordner vi resten.

Ønsker du å opprette en profil på Meglersiden?

Alt du trenger å gjøre er å registrere deg så vil du få en innlogging til din nye profil. Her kan du legge inn erfaring, bilde, Cv og annen relevant informasjon. Du kan også hente inn vurderinger fra fornøyde kunder.

Fordeler med å ha en profil på Meglersiden

Boligstatistikk og vurderinger

Boligstatistikk vil også vises på profilen din. Dette for å få frem hvor mange boliger du har solgt, hvilke type boliger og hvor. Dette er viktig statistikk for å vise frem din erfaring og skryte litt av deg selv gjennom en uavhengig tjeneste.

For at vi skal kunne vise boligdata på din profil trenger vi at du godkjenner dette. Du får god informasjon og veiledning om hvordan du gjør dette i registreringsprosessen. Du kan velge å ha en meglerprofil uten boligdata, men husk at potensielle kunder da ikke vil kunne se omfanget av boliger du har solgt.

Vurderinger fra tidligere kunder gir trygghet hos våre brukere, og skaper tillit til deg som eiendomsmegler. Å bygge opp en base med mange vurderinger kan derfor gi deg en fordel.

Via din meglerprofil kan du enkelt sende ut forespørsel om vurdering til kunder som du har solgt bolig for, eller fra kunder som har kjøpt bolig av deg. Kunder kan også søke deg opp på Meglersiden for å skrive en omtale om deg.

Se flere tips

Her kan du se våre tips til hvorfor du bør ha en meglerprofil og hvordan du best mulig kan promotere deg selv og vise frem hvem du er som eiendomsmegler.

Hvorfor ha en profil på Meglersiden

 

Hvordan få best mulig profil på Meglersiden

 

Hvem er Meglersiden?

Meglersiden er en tjeneste som formidler leads til eiendomsmeglerkontorer, og en kanal for eiendomsmeglere som ønsker å profilere seg. Tjenesten er 100 % eid av Schibsted Norge SMB, og er Norges største guide til eiendomsmeglere.