Meglersiden for eiendomsmeglere

På denne siden får du hjelp til alt du trenger å vite om hvordan Meglersiden fungerer, hvordan du kommer i gang, og hvordan du får mest mulig ut av din profil - enten du er et kontor som ønsker å motta leads eller en eiendomsmegler som ønsker en profil.

Hvordan fungerer Meglersiden

Tjenesten er laget for at boligselgere raskt og enkelt skal kunne komme i kontakt med lokalkjente eiendomsmeglere og innhente tilbud. Vi har tro på at det å sammenligne flere tilbud både fra lokale meglere og store nasjonale aktører når noen skal selge bolig, gir boligselgere muligheten til å ta et opplyst valg om hvilken eiendomsmegler de skal velge.

Boligselgere kan velge mellom å legge ut boligen de skal selge på vår tjeneste og bli kontaktet av lokale meglere, eller de kan søke opp sitt område å få oversikt over lokale eiendomsmeglere som jobber i område og ta kontakt direkte med de eiendomsmeglerne de har fått en godt inntrykk av.

Uansett så anbefaler vi dere å ha en profil liggende på tjenesten slik at det er lett å komme i kontakt med deg som eiendomsmegler. Enten du har et kontor som ønsker å motta leads eller er en eiendomsmegler som vil profilere deg selv på tjenesten for å få flere kunder.

Profiler

Har du et kontor som er interessert i å motta leads eller er en eiendomsmegler som ønsker å profilere deg på Meglersiden kan du lese mer om dette her.

Annen nyttig informasjon

For mer informasjon om Meglersiden kan du lese mer her.

Ofte stilte spørsmål

Retningslinjer

Personvern og avtaler

Meglersiden

Meglersiden er en tjeneste som formidler leads til eiendomsmeglerkontorer og for eiendomsmeglere som ønsker å profilere seg selv. Målet vårt er å gjøre det enkelt og trygt for boligselgere og finne en profesjonell og lokalkjent eiendomsmegler. Tjenesten er 100 % eid av Schibsted Norge SMB, og er Norges største guide til eiendomsmeglere.