Les mer om boligstatistikk

Spørsmål om boligstatistikk


Sist oppdatert: 01. mars 2021 13:35

Boligstatistikk er en fullstendig oversikt over alle boliger du har solgt de siste 12 månedene sortert på type bolig, områder, gjennomsnittlig pris og boligstørrelse. Etter hvert som vi får mer data, vil vi kunne vise statistikk opp til 24 måneder.
Boligstatistikk er viktig for å kunne gi en presis presentasjon av deg som megler og din erfaring. For mange kunder er det avgjørende å se om megleren har den erfaringen og lokalkunnskapen de er på jakt etter.

Boligstatistikk på Meglersiden hentes fra en uavhengig kilde (Finn.no) og vil vise statistikk med grunnlag i data som ligger hos dem.
Alt du trenger å gjøre er å logge inn på din profil og godkjenne at vi henter boligdata fra en uavhengig kilde. Ved å logge inn på Min Profil kan du godkjenne bruk av boligdata.

Har du ikke en profil, eller trenger ny link til å logge inn, kan du få hjelp til dette her.
Du kan når som helst godkjenne bruk av boligdata for å vise statistikk på din profil. Logg inn på din profil og for å endre dette.

Har du ikke en profil, eller trenger ny link til å logge inn, kan du få hjelp til dette her.
Boligstatistikk på Meglersiden hentes fra Finn.no. Meglersiden og Finn.no er begge Schibsted eide selskaper men er uavhengige av hverandre. Vi trenger derfor din godkjennelse for å få dataen og vise statistikk.
Boligstatistikk på Meglersiden hentes fra Finn.no og skal alltid vise oppdatert informasjon. Meglersiden og Finn.no er begge Schibsted eide selskaper, men er uavhengige av hverandre. Derfor trenger vi din godkjennelse til å vise dette. Statistikken oppdateres kontinuerlig.

Har du noen spørsmål angående dette kan du sende en mail til post@meglersiden.no.
Dersom du har hatt et salg som nå er over 24 måneder gammelt i morgen, vil salget forsvinne fra statistikken Derfor kan du oppleve at antall salg går ned eller opp, eller at prosentandelen i et området endres fra en dag til en annen.

Statistikken oppdateres kontinuerlig hva gjelder dine salg, og vil vise antall solgte boliger siste 12 måneder, men dette vil kunne bygge seg oppover opp til å kunne vise statistikk opp til 24 måneder. På den måten er statistikken alltid fersk og representativt.
Dersom det ikke vises statistikk på din profil må du logge inn og godkjenne at vi viser din boligdata. Har du ikke en profil eller trenger ny link til å logge inn kan du få hjelp til dette her

Hvis du har godkjent bruk av boligdata og den likevel ikke vises på din profil kan du ta kontakt med kundeservice på post@meglersiden.no.
Boligstatistikken viser alle dine salg fra de siste 24 måneder.

Ved å kun vise statistikk for 24 måneder tilbake i tid, får brukerne av tjenesten en balansert og fersk statistikk som tar hensyn til svingninger i mengde oppdrag og meglervirksomhet i distrikts Norge.
Boligstatistikken som vi viser på Meglersiden oppdateres kontinuerlig. Det er ikke nødvendig å ta kontakt med oss dersom du savner et salg. Vi har gode systemer som oppdateres kontinuerlig.
Hvis du har valgt å slette din profil vil en karantene på 24 måneder gjelde. Dette for å unngå sensur av negative vurderinger. Etter karantenetiden kan du ta kontakt med oss for å registrere ny profil.

Ønsker du å åpne profilen din før det har gått 24 måneder, vil vurderinger fra tidligere vises på profilen.
Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til bruk av boligdata. Dette gjør du ved å logge inn på profilen din.
Meglersiden ønsker et effektivt og rettferdig system for å vise statistikk. Derfor er det ikke mulig å legge til statistikk manuelt fra for eksempel salg off marked. Statistikken som vises baserer seg utelukkende på data fra Finn.no.