Ofte stilte spørsmål om leads


Sist oppdatert: 24. nov. 2022 11:12

Forbrukere legger ut boligen de ønsker å selge på tjenesten, så sende vi oppdraget videre til eiendomsmeglere som er i område. Eiendomsmeglerne tar deretter kontakt med boligselgeren direkte, helt uavhengig av tjenesten. Det er opp til eiendomsmegleren som tar kontakt å booke dere inn til befaring.

Ved å kontakte oss på post@meglersiden.no ringer vi deg opp for å få litt mer informasjon. Så setter vi opp en profil som gir dere tilgang til leads via tjenesten.

Ved å bli med på Meglersiden registrerer vi en brukerprofil på ditt kontor slik at eiendomsmeglere enkelt kan motta leads. Vi sender leads enten per e-post eller via API.

Dere bestemmer helt selv hvilke områder dere ønsker å motta leads fra. Dere betaler kun for leads dere mottar i disse områdene.

Kontaktinformasjon og informasjon om boligen som skal selges ligger tilgjengelig i e-posten dere mottar. Vi anbefaler at dere følger kundens ønsker om hvordan de ønsker å bli kontaktet.

Det koster kun 400 kr per lead. Det er opp til dere å ta kontakt og følge opp kunden.

Det koster ingen ting ekstra å bli med på Meglersiden. Kontorene betaler kun en fast pris per lead, og dere kan pause tilgang til leads om dette er ønskelig. Det er likevel opp til dere å gi beskjed om dere ønsker å motta leads, hvem som skal motta leads og om endringer generelt dere ønsker gjort på tjenesten i forbindelse med å motta leads.

Andre kostnader kan forekomme, for eksempel for andre tilleggstjenester. Ta kontakt med oss på post@meglersiden.no om dere har noen spørsmål angående dette.

Meglersiden har ikke et alternativ som heter "verdivurdering" da vi ønsker å være en tjeneste for de som skal selge bolig.

Noen brukere som registrerer megleroppdrag vil ikke alltid være sikre på om og når de skal selge bolig, og vil trenge en verdivurdering for å komme i gang med et potensielt boligsalg. Disse anser vi som et reelt boligsalgsstips.

Gjelder forespørselen "verdivurdering for refinansiering" så er ikke dette leads dere skal betale for.