Månedens megler: Knut Almås Anfinset

Månedens megler for april 2022 er Knut Anfinset. Han er en ung, faglig sterk og engasjert eiendomsmegler hos Eiendomsmegler1 Fjellmegleren i Geilo og Ås. Knut kjenner området godt, og er spesielt god på salg av fritidshytter. Les mer og se videoen fra da vi ble med Knut på jobb!


Sist oppdatert: 16. jun. 2022 09:46

En Hallingdøl med god oversikt og mye lokalkunnskap

Knut er født og oppvokst i Hol kommune, 30 minutter unna Geilo hvor han jobber i dag. Det betyr at han har meget god kunnskap om området, og oversikt over hva som rører seg i lokalmiljøet.

– Det gir meg selvtillit som megler og en trygghet til kundene mine, både kjøpere og selgere. Jeg har konkret og god informasjon om eiendommen generelt, men også kunnskap om hva som skjer i kommunen som helhet og ulike trender, forteller han.

Eiendomsmegler Knut Almås Anfinset.
Knut Almås Anfinset er månedens megler for april! Foto: David A. Lunde

Hjelper kundene med å se utviklingspotensialet i boligen

Knut beskriver seg selv som hardtarbeidende, detaljorientert, imøtekommende og tilgjengelig. Han er framoverlent og engasjert i jobben sin, og hjelper gjerne kunder med å finne ut av muligheter og tiltak som kan utføres på tomta.

– Jeg syns det er veldig gøy å møte selgere som er usikker på potensialet i egen eiendom, for eksempel når det kommer til tolkninger av reguleringsplaner og lignende. Jeg liker godt å finne ut av og konkretisere hva man kan og ikke kan gjøre. Det syns jeg er en givende del av salgsprosessen!

Trygghet gjennom hele salgsprosessen

På spørsmålet om hvordan han jobber for å gi kundene en best mulig opplevelse, sier Knut at fremgangsmåten er ulik fra megler til megler. For ham selv er det viktig å gi kunden trygghet gjennom hele salgsprosessen.

– For meg er det viktig å kunne bidra med gode råd for hvilket tidspunkt det er best å legge ut kåken, i tillegg til raske og effektive tilbakemeldinger. Det er viktig å følge opp tett, være på ballen og passe på at man holder fremdriftsplanen. Man må skape en god ramme gjennom salgsprosessen fra fra A til Å slik at kundene føler at de kan ha lave skuldre, når alt blir ivaretatt av en megler, forklarer Knut.

Profilsiden og tilbakemeldingene på Meglersiden skaper tillit

For Knut er personlig engasjement, kompetanse og et godt miljø viktig for å lykkes.

– Jeg tror det er viktig å ha et personlig engasjement for det man driver med, i tillegg må man ha gode støttespillere rundt seg. Det er helt avgjørende å ha et godt miljø med god faglig kompetanse, sier han.

I tillegg er det viktig å kunne skape tillit hos potensielle selgere og kjøpere. Her har profilsiden på Meglersiden vært et fint verktøy.

Se profilsiden og tilbakemeldingene til Knut Anfinset her!

Du må være trygg på det du gjør, være solid faglig og skape tillit til både kjøpere og selgere. Derfor er det fint å ha Meglersiden for å samle sammen tilbakemeldinger fra kunder, som andre også kan se!

Alt kan skje når du selger en hytte utenfor allfarvei

Selv om Knut har stålkontroll når han skal selge boliger og fritidsboliger, har det skjedd at ikke alt gikk helt etter planen.

– Det var den gangen det var feil i kartsystemet til Ål kommune. Vi skulle inn i en hytte med takstmann og fotograf, og hadde kjørt i en time og gått på en sti i femten minutter. Da vi kom frem kom vi oss ikke inn i hytta, så vi tok oss inn vinduet, forteller Knut.

Der gjorde eiendomsmegleren, takstmannen og fotografen hytta klar for bilder og visning.

– Vi ryddet og shinet hele hytta, og endte med å ta en tilstandsrapport i tillegg!

Senere fant de ut at det var feil hytte, og selgeren måtte kontakte naboen og fortelle at det hadde skjedd en misforståelse.

– Det er en historie jeg sent kommer til å glemme, forteller Knut lattermildt.

Skal du selge bolig eller fritidsbolig?

På Meglersiden finner du flere flinke eiendomsmeglere som Knut!

Skal du selge bolig eller fritidsbolig?

På Meglersiden finner du flere flinke eiendomsmeglere som Knut!