Michael R. Myhre i midten, sammen med to av kollegaene ved EIE eiendomsmegling Stavanger.

Månedens megler: Michael R. Myhre

Månedens megler for august på Meglersiden er Michael R. Myhre, en dyktig og erfaren eiendomsmegler med over 20 år erfaring i bransjen. Michael er ekspert i forhandlingsteknikk og har vært med på turbulente tider i boligmarkedet før. Les mer om Michael her!


Sist oppdatert: 13. des. 2022 12:47

Daglig leder med 23 år erfaring som eiendomsmegler

Michael R. Myhre startet jobben som eiendomsmegler i 1999. Og selv om han først studerte skipsmegling, endret han etter hvert kursen og startet å studere for å bli eiendomsmegler isteden.

– Her kunne jeg bruke mine “people skills” på en måte jeg trives godt med, sier han.

Som eiendomsmegler i Stavanger selger Michael alle typer boliger i hele Rogaland, også inkludert hytter og andre fritidseiendommer.

EIE eiendomsmegling har tre kontorer i Rogaland. Michael var med å starte det som oljebyen Stavanger i 2012. Her har han samlet en gjeng med dyktige samarbeidspartnere, og har etterhvert hjulpet mange med å finne ny bolig og fritidseiendom..

– Det beste med jobben er kombinasjonen av fornøyde kunder og drivkraften jeg har for å være på topp. Jo flinkere du er i jobben som eiendomsmegler, desto mer får du å gjøre, forteller Michael.

Gå for en erfaren eiendomsmegler

Michael er nøye på å ha gode folk rundt seg, som han samarbeider med når han skal selge både hytter og hus i Stavanger.

– Jeg samarbeider med, etter min mening byens beste fotograf og de flinkeste interiørarkitektene. I tillegg har jeg den beste salgsstøtten man kan ha som eiendomsmegler.

Med 23 år erfaring som eiendomsmegler, har Michael vært med på både opp- og nedgangstider i boligmarkedet. Han understreker at ved gode tider i markedet kan hvilken som helst megler selge en bolig. Det er i de tøffe tidene man skiller hveten fra klinten.

– Når det er turbulente tider, som man er på vei inn i nå. Er det viktigere enn noen gang og velge en eiendomsmegler som er trygg og har erfaring med å selge bolig i både gode og dårlige tider, forteller han.

Se profilsiden til Michael R. Myhre her!

Michael R. Myhre er månedens megler for august 2022. Foto:

Du kommer langt med litt sparkling og maling

Som en erfaren eiendomsmegler vet Michael hva som bør og ikke bør gjøres før en bolig skal ut på markedet.

– Den vanligste feilen folk gjør når de skal selge bolig, er å ikke være forberedt. Lytt til eiendomsmeglerens tips til forberedelser som bør gjøres før fotografen kommer og visningen står for tur, oppfordrer han.

Michael forteller at boligselgere kan komme langt med litt sparkling og maling. Male- og sparkeljobben kan man både sette bort til andre eller få til selv. Forsøk å ikke ta tipsene som eiendomsmegleren kommer med personlig. Målet er at bildene skal bli best mulig slik at folk kommer på visning.

– Vi ser en tendens til at boligkjøpere ønsker å gjøre minst mulig i boligen de kjøper, med mindre de er på utkikk etter et et oppussingsobjekt. Derfor gjør selger lurt i å presentere boligen på en best mulig måte, sier han.

En god forhandler gir ofte en bedre pris på boligen

En viktig del av jobben til eiendomsmegleren er å forhandle med interesserte kjøpere om prisen på boligen. I budrunder har Michael fokus på god forhandlingsteknikk. Dette kan være en avgjørende faktor for hvilken pris boligselger ender opp med å få for boligen sin.

– God forhandlingsteknikk er viktig. I budrunder må man være aktiv, ta opp telefonen og ringe alle interessenter, forteller han.

En by med nærhet til både hav og fjell

Michael er glad i byen han bor og jobber i. I Stavanger har du kort vei til noen av de fineste strendene i hele landet. Samtidig er flotte fjellturer kun en times biltur unna. Det passer Michael godt, som er glad i å trene og tilbringe tid med sine to små barn på fritiden.

– Jeg jobber veldig mye, så helgene prøver jeg å holde hellig!

Troverdige vurderinger fremmer megler og skaper tillit

– Meglersiden er et veldig bra verktøy for meg som eiendomsmegler. Det er ganske mange som kontakter meg direkte gjennom min meglerprofil på Meglersiden, forteller Michael.

Vurderingene av meg fra tidligere kunder, på profilen min på Meglersiden er troverdige og skaper tillit for nye kunder. Michael forteller at han alltid sender link til sin profil på Meglersiden til potensielle kunder han treffer på befaring.

Vurderingene her blir manuelt kontrollert av Meglersiden, for å se til at innsender faktisk har kjøpt eller solgt boligen og at megleren som er vurdert faktisk har stått for salget.

– Det er veldig stas å bli løftet frem som månedens megler for august. Det er alltid kjekt med litt ære og berømmelse, sier Michael avslutningsvis.

Bli kontaktet av lokalkjente meglere

På Meglersiden finner du flinke områdespesialister, akkurat som Michael

Bli kontaktet av lokalkjente meglere

På Meglersiden finner du flinke områdespesialister, akkurat som Michael