Månedens megler: Siamak Ebrahimi

Månedens megler for februar på Meglersiden er Siamak Ebrahimi, eiendomsmegler og partner i EIE Eiendomsmegling Sinsen. Siamak har lang erfaring som eiendomsmegler i hovedstaden, og vet hva som skal til for å få til et godt salg som både kjøper og selger er fornøyde med! Les mer og se filmen fra da vi var med Siamak på jobb i Oslo.


Sist oppdatert: 21. apr. 2022 13:36

Eiendomsmegler med solid lokalkunnskap

Siamak er egentlig fra Gjøvik, men flyttet til Oslo i 2007. Planen var opprinnelig å flytte tilbake, men han trivdes så godt at han ble værende i Oslo.

Siden den gang har Siamak bodd på Løren, Ensjø, Grünerløkka, Torshov og Sinsen, og fått god kjennskap og tilknytning til disse områdene. Dette er lokalkunnskap som kommer godt med i jobben som eiendomsmegler!

Siamak Ebrahimi står smilende med natur i bakgrunnen.
Siamak Ebrahimi er månedens megler for februar 2022. Foto: David A. Lunde

En engasjert og strategisk selger

Siamak har ikke én eneste dårlig tilbakemelding på Meglersiden. Faktisk har hele 98% av evalueringene på Meglersiden fem stjerner. De fleste beskriver Siamak som en engasjert og strategisk eiendomsmegler, som er flink til å finne gode løsninger og som vet hva som må til for å få et best mulig resultat for kunden.

– Det får jeg til gjennom gode forberedelser, og at jeg er tilgjengelig for boligselger og kjøper. Det er viktig at alle føler seg trygge, slik at både boligselger og kjøper skal få en god opplevelse. Da er det viktig at jeg som megler gjør absolutt alt jeg kan for at salget, uavhengig av pris, skal bli så bra som mulig, forklarer Siamak.

Eiendomsmegler med øye for fotografi

Siamak forteller lattermildt at det blir lite fritid i jobben som megler, men at han liker å holde seg aktiv, lese og fotografere når han ikke er på jobb. Han tar ikke boligfoto selv, men har ofte noen innspill når boligene skal fotograferes før et salg.

Boligfotograf Kim-David Eriksen har jobbet mye sammen med Siamak, og mener det er en fordel at han har et øye for foto.

– Jeg jobber med ganske mange meglere og det er ikke en selvfølge at de bryr seg så mye om foto som Siamak gjør. Han har jo en interesse for det, og jeg tror det styrker ham som megler at han kan noe om foto selv, sier Kim-David.

«Hard work pays off!»

Det var ikke en selvfølge at Siamak skulle ende opp som eiendomsmegler. Planen var egentlig å ta seg et friår etter videregående.

Han fikk jobb på et callsenter og gjorde en god jobb. Ikke lenge etter ble han teamleder, og bestemte seg for å prøve seg på noe større og mer profesjonelt.

– Som megler har du muligheten til å jobbe som selger og med mange ulike mennesker. I tillegg har du muligheten til å styre hverdagen selv. Men du må fortsatt levere da, forteller han blidt.

Siamak mener at det viktigste for å lykkes som eiendomsmegler er viljen, og at man ofte må ofre litt i starten for å klare jobben.

– Det første året var det mye hard jobbing. Da var det lange dager, lite ferie, mange visninger og møter. Men jeg hadde troen på at arbeidet ville gi resultater, og etter noen år var jeg plutselig partner og medeier! Det har vært en spennende reise så langt!

Det er en ære og en tillitserklæring å være eiendomsmegler, og jeg er veldig takknemlig for å kunne ta del i såpass store livsvalg som det ofte er å kjøpe og selge bolig.

Motiverende å bli utnevnt som månedens selger

Siamak forteller at han syns det er veldig stas å bli valgt ut som månedens megler etter mange år med hard jobbing.

– Meglersiden er jo noe jeg bruker veldig aktivt, så det er utrolig givende og ikke minst motiverende å bli plukket ut, sier han fornøyd.

I dag har Siamak nesten 200 evalueringer på Meglersiden, og alle sammen er fra fornøyde kunder som gir varme anbefalinger.

– Jeg får jo ofte høre av oppdragsgivere som sier de har vært innom Meglersiden og sett mine gode anbefalinger, og det hjelper jo veldig på!

Jobben som eiendomsmegler er en tillitserklæring

Boligkjøp er for de fleste et stort og viktig steg, og for Siamak er det motiverende å kunne bidra når mennesker tar valg som er av stor betydning i livet.

– Jeg føler meg privilegert som får lov til å jobbe med mennesker og salg. Jeg får møte folk i forskjellige faser i livet, når de tar et veldig viktig og avgjørende livsvalg, sier Siamak avslutningsvis og ser ut over vakre Torshovdalen og Oslo.

Skal du selge boligen din?

På Meglersiden finner du flere flinke eiendomsmeglere som Siamak!

Skal du selge boligen din?

På Meglersiden finner du flere flinke eiendomsmeglere som Siamak!