Månedens megler: Kristoffer Bjørnvik

Kristoffer Bjørnvik jobber i Rede Eiendomsmegling i Brønnøysund, og er månedens megler hos Meglersiden for januar 2022. Les mer og se filmen fra da vi var med Kristoffer en dag på jobb i vakre Brønnøysund!


Sist oppdatert: 21. apr. 2022 13:36

Et arbeidsjern og en ressurs

Rede Eiendomsmegling er Helgelands største eiendomsmegler, og eiendomsmeglerne deres har bred erfaring med salg av boliger i området. Med over 100 boliger solgt i Brønnøysund, Sømna og Vega, og et gjennomsnitt på 5 stjerner på Meglersiden, er det tydelig at Kristoffer Bjørnvik er en dyktig eiendomsmegler.

– Det at Kristoffer har blitt utvalgt til månedens megler hos Meglersiden er velfortjent, og vi syns det er veldig stas, sier kollega Elin Edblad.

Elin beskriver Kristoffer som en mann med god arbeidsmoral, godt forhold til kundene og som en ressurs for kollegaene sine.

– Kristoffer er et arbeidsjern. Han jobber til alle døgnets tider og har veldig fornøyde kunder. I tillegg er han skikkelig god med IT, som gagner alle hans kollegaer i Rede Eiendomsmegling.

Kristoffer Bjørnvik står smilende med naturlandskap i bakgrunnen.
Kristoffer Bjørnvik er månedens megler for januar 2022. Foto: David A. Lunde

Forskjell på by og bygd når det gjelder salg av bolig

Brønnøysund ligger i Nordland, og er omringet av mektig natur, hav og mange små øyer.

– Dette landskapet gir jo en egen ro du ikke finner i bymiljøet, forteller Kristoffer.

Det fører til mange spennende utfordringer når du er eiendomsmegler i en bygd med mange øyer, fjell og fjorder, i tillegg til stedets rike historie som handelssted.

– Forskjellen på det å være megler i Brønnøysund, i motsetning til store byer som Trondheim og Oslo, er at her må du ha mange flere objekter i hodet samtidig. Både objekter og selgere, og ikke minst kjøpere og interessenter. Så det er mye å holde styr på, på en gang.

Faglig sterk og jækla trivelig!

Kristoffer er tydelig på hva han mener er viktig når man skal hjelpe folk med å finne sin neste bolig.

– På visning prøver man å avdekke behov for å se om objektet treffer den aktuelle interessenten som er der. Og man prøver å gi informasjon så godt man kan. Ikke minst må man også være ærlig på visning!

Kristoffer forteller til sist at han tror suksessen til Rede Eiendomsmegling skyldes at de er faglig sterke i yrket sitt, i tillegg til at de er en jækla trivelig gjeng!

Skal du selge boligen din?

På Meglersiden får du svar fra flere lokale eiendomsmeglere og kan sammenligne tilbud – slik at du kan finne flinke meglere som Kristoffer!

Skal du selge boligen din?

På Meglersiden får du svar fra flere lokale eiendomsmeglere og kan sammenligne tilbud – slik at du kan finne flinke meglere som Kristoffer!