Månedens megler: Maiken Skoie

Månedens megler for juli 2022 er Maiken Skoie, en megler som kjenner Sørlandet ut og inn, og som har klart å oppnå mye på den korte tiden hun har vært eiendomsmegler hos Exbo Eiendomsmegling avdeling Mandal. Les mer om Maiken og hvordan hun jobber her!


Sist oppdatert: 10. aug. 2022 15:39

To i én: Markedsfører og eiendomsmegler

Maiken Skoie er en eiendomsmegler med bred erfaring. Da hun gikk inn i arbeidet som megler tok hun med seg verdifull kompetanse fra arbeid som markedsfører.


– All skole er bra! Konstaterer Maiken blidt.

Under utdanningen jobbet hun som backoffice for Exbo eiendomsmegling, og fikk på den måten verdifull erfaring som hun senere tok med seg ut i megleryrket. Hun er også tydelig på hva som motiverer henne, og hva målet hennes er når hun jobber:

– Med utdanning både som eiendomsmegler og markedsfører er målet mitt å alltid yte god service, samtidig som jeg har et stort engasjement for både kunde og bolig, forteller hun.

Hos Exbo Mandal trives Maiken godt i jobben sin. Hun forteller at det er viktig å ha et visst konkurranseinstinkt, og ha fokus rettet mot å hele tiden bli en enda bedre megler i denne bransjen.

Eiendomsmegler som virkelig kan Sørlandet

Maiken er født og oppvokst i Mandal, og selger boliger og fritidsboliger i hele Lindesnesregionen.

– Jeg elsker Mandal, spesielt om sommeren, og jeg har stor glede av byen både når jeg er på jobb og privat. Jeg selger boliger både ved sjøen, ved fjell og i innlandet i hele Lindesnes.

Som ekte Sørlands-ekspert selger også Maiken mange fritidsboliger hvert eneste år. Mandal er en plass hun gjerne trekker frem som en fritidsperle.

Se profilsiden til Maiken Skoie her!

– Den gamle trehusbebyggelsen i området er spesielt sjarmerende. Og det er mange Rogalendinger og Østlendinger som kjøper seg hytte her i området.

Eiendomsmeglerne Siren Skoie, Alexander Skarpeid Lindland og Maiken Skoie fra Exbo Mandal. På brygga langs Mandalselven

Vant kåring første året som eiendomsmegler

Maiken forteller at god lokalkunnskap og genuin interesse for kunden er egenskaper du kommer langt med hvis du vil bli en dyktig eiendomsmegler.

– Det aller viktigste for meg er fornøyde kunder. Å glede andre er en kjempefin del av jobben. Som for eksempel når kjøperen gråter av glede når jeg kan gratulere de med ny bolig, det er svært motiverende og det varmer meg, forteller hun smilende.

Selv om Maiken er relativt ny i megleryrket har ikke utmerkelsene latt vente på seg. I 2020 ble hun kåret til årets eiendomsmegler i Exbo eiendomsmegling. Både med flest salg og best omsetning innad i hele Exbo kjeden.

Dette var Maikens første år som megler, så det er åpenbart at Maiken vet å megle godt!

Pål Ødegård, salgssjef og Partner hos Exbo Mandal, forteller at Maiken er en dyktig kollega som meglerkontoret i Mandal setter stor pris på.

– Det er første gang i Exbos historie at en megler vinner høyest omsetning og flest antall salg i sitt første fulle år etter endt utdannelse
Pål Ødegård ,
Exbo Eiendomsmegling

Eiendomsmegling på jobb, hest og hund på fritiden

Som 12 år gammel begynte Maiken for alvor å konkurrere med hest. Hun kjøpte sin første hest for konfirmasjonspengene sine og driver av og til fortsatt aktivt med hest. Da som dommer og instruktør i samme gren, rundt om i Norge.

I tillegg har hun hund som bruker mye tid sammen med ute i den fine naturen i Lindesnesregionen.

– Å gå tur med hund på fritiden lar seg perfekt kombinere med megleryrket, forteller Maiken fornøyd.

Meglersiden har sørget for flere oppdrag

Å bli månedens megler på Meglersiden synes Maiken er veldig stas.

– Jeg blir stolt, og det er en stor anerkjennelse for alt arbeidet og tiden man legger ned i det man driver med. Det gir også enda mer motivasjon for å fortsette.

Hun ønsker også å takke alle kjøperne og selgerne sine. Og understreker at dette jo også er et resultat av gode samarbeid.

Synlighet er nemlig viktig som eiendomsmegler. Maiken forteller at å ha et stort nettverk av tidligere kunder og bekjente er fint. Anbefalinger fra tidligere kunder er også svært viktig på befaring hos nye kunder, noe som profilen på Meglersiden hjelper med å synliggjøre.

– Meglersiden har gitt meg flere oppdrag. Kunder leser omtaler av meg. Disse skaper troverdighet og tillit, understreker Maiken.

Pål Ødegård ved Exbo Mandal er også fornøyd med Maikens utmerkelse fra Meglersiden:

– Dette er veldig gøy og veldig fortjent! Det er moro at en lokalmegler i en liten by som Mandal blir kåret til månedens megler for en landsdekkende portal som Meglersiden. Maiken er den megleren i Mandal som selger flest boliger i regionen. Hun har også svært fornøyde kunder som er gode til å anbefale henne videre, forteller Pål fornøyd.

Bli kontaktet av lokalkjente meglere

På Meglersiden finner du flinke områdespesialister, akkurat som Maiken

Bli kontaktet av lokalkjente meglere

På Meglersiden finner du flinke områdespesialister, akkurat som Maiken