Månedens megler: Kristian Helmersen Djedje

Månedens megler for juni er Kristian Helmersen Djedje, en kundefokusert og lokalkjent eiendomsmegler i Trondheim sentrum. Kristian har spesialisert seg på eiendommer i den vestlige delen av byen som eiendomsmegler hos Eiendomsmegler 1 avdeling Trondheim Sentrum. Les mer om Kristian som eiendomsmegler og hans enestående lokalkunnskap.


Sist oppdatert: 13. des. 2022 12:48

Områdespesialist med flere anerkjennelser

Kristian har jobbet hos Eiendomsmegler 1 i syv år, og har på den tiden fått bred erfaring og flere anerkjennelser for jobben han gjør som eiendomsmegler. I 2020 var han blant annet den tredje mestselgende megleren av bruktboliger i Trondheim!

Kristian bruker byen, både når han er på jobb og på fritiden. Man kan trygt si at Kristian er en områdespesialist.

– Jeg har jo veldig mange venner og bekjente i området. Om sommeren bruker jeg blant annet mye tid langs strandpromenaden for grilling, volleyball og bading med venner, forteller han.

Vet hva boligkjøperne vil ha

Fordi Kristian jobber veldig spesifikt opp mot kun ett område, kjenner han ofte igjen de som kommer på visning. Opp mot 60% av de som kommer har han møtt før.

– Dette er folk som er interessert i de samme type boligene, og det blir da lett å tipse om tilsvarende objekt jeg får inn for salg. Det gjør at jeg opplever godt oppmøte på visning. Det er fint å starte visningen med ‘’takk for sist’’, for når folk stadig møter samme megler på visning, er det naturlig at man lytter til rådene som gis, sier han.

Kristian Djedje Helmersen er månedens megler for juni

Genuin interesse for området og byen

Kristian setter pris på byen han både jobber og bor i, og vet å benytte seg av tilbudene den har. I fjor tok han golfkurs og tilbringer mye av sommeren på Sommersetra golfbane eller som badegjest langs promenaden. Både golfbanen og promenaden ligger i området Kristian har spesialisert seg på.

– Det er fint at jeg får glede av byen og menneskene her, både på jobb og privat, forteller han.

Kristian mener at lokalkunnskap og en genuin interesse for området er viktige egenskaper eiendomsmegleren bør ha. Man gjør lurt i å velge en eiendomsmegler som kjenner området boligen ligger i, og som allerede har en portefølje med interessenter for boliger i ditt område.

Det fineste med Trondheim er byens perfekte balanse mellom skog og mark, sjøen og det urbane bylivet.

Overlykkelige kjøpere og selgere er motivasjonen

Kristian er glad i yrket sitt og setter pris på å kunne styre sin egen hverdag. Å få hjelpe mennesker i forskjellige situasjoner og i ulike faser av livet setter han høyt.

– Jeg er veldig sosial av meg, og jeg gleder meg alltid til å møte kunder! sier han.

Men det aller mest motiverende for Kristian i jobben som eiendomsmegler er å få se overlykkelige boligselgere og boligkjøpere.

– Det finnes så utrolig mange ulike situasjoner folk gleder seg over. Bolig er ofte den største formuen man har i løpet av et liv. Det å få god hjelp til å omsette dette i en skilsmisse, kan være veldig betryggende for noen. Andre blir veldig glad når oppussingen av boligen gir avkastning ved salget jeg bistår med.

Kristian vet viktigheten av å ha god kjennskap til området han jobber i. At han er en av de beste på sitt område er helt bevisst. Det skaper en ekstra trygghet for boligkjøpere at Kristian selv bruker tilbudene som er i området.

– Jeg ser virkelig verdien av å kunne alt om området. Da er det mye lettere å forsikre interessenter om at området har tilbudene de ser etter. Jeg bruker jo tilbudene selv, påpeker han.

Gode vurderinger skaper tillit

Kristian forteller at det å ha fornøyde kunder å vise til er helt avgjørende for å skape tillit til nye oppdragsgivere. Han har utelukkende femstjerners vurderinger, og det snakker jo for seg selv.

Se profilsiden til Kristian Djedje Helmersen her!

Profilen min på Meglersiden har vært mitt aller største verktøy i kampen om flere salgsoppdrag. Den kunne jeg ikke vært foruten, og jeg ser bare fordeler med konseptet.

Derfor blir Kristian ekstra stolt og ydmyk over å få bli månedens megler på Meglersiden. Han mener utpekelsen viser at resultatene han og kundene har skapt sammen verdsettes.

– Det gir meg en enorm motivasjon til å fortsette jobben som jeg har blitt så glad i, sier han avslutningsvis.

Bli kontaktet av lokalkjente meglere

På Meglersiden finner du flinke områdespesialister, akkurat som Kristian

Bli kontaktet av lokalkjente meglere

På Meglersiden finner du flinke områdespesialister, akkurat som Kristian