Månedens megler: Elise Riise Johnsen

Månedens megler for mai er Elise Riise Johnsen, en målrettet og kunnskapsrik eiendomsmegler i Bærum. Elise er både eiendomsmegler og partner i EIE Sandvika og har spesialisert seg på eiendommer i Østerås og Eiksmarka. Les mer og se filmen fra da vi var med Elise en dag på jobb.


Sist oppdatert: 17. jun. 2022 10:10

Partner, megler og mentor

Elise startet jobben som eiendomsmeglerfullmektig hos EIE Bærum da de åpnet kontorer i Sandvika i 2006, og har dermed vært med på reisen helt fra første dag.

– Helt til vi ble det superkontoret vi er nå! forteller hun smilende.

I dag er Elise eiendomsmegler og partner, og bidrar gjerne når nye eiendomsfullmektige blir ansatt på kontoret.

– Jeg syns det er kjempegøy å gi tips og råd til de nye som er der hvor jeg var for noen år siden, og ikke minst følge med på hvordan de gjør det på veien til å bli megler, understreker Elise.

Andreas Bock er kollega og eiendomsfullmektig hos EIE Bærum, og får ofte veiledning og hjelp fra Elise.

– Hun har tatt meg under vingene fra dag én, og virkelig lagt til rette for utviklingen min på en veldig god måte, forteller Andreas.

Han syns det er flott at Elise er månedens megler på Meglersiden, men påpeker at hun ikke kommer til å hvile selv om hun får oppmerksomhet for den gode jobben hun gjør.

– Jeg syns det er fantastisk og veldig hyggelig! Og så vet jeg jo at selv om hun er plukket ut som månedens megler, så kommer hun fortsatt til å være sulten på å levere toppresultater framover også. Det er en unik kvalitet som hun har, konstaterer Andreas.

Se profilsiden til Elise Riise Johnsen her!

Bilde av eiendomsmegler Elise Riise Johnsen.
Elise Riise Johnsen er månedens megler for mai. Foto: David A. Lunde

Ingen megler vet mer om Østerås og Eiksmarka

Elise forteller at det viktigste for henne er å skape trygghet for kunden, og hun stiller alltid godt forberedt til visning.

– Det er jo veldig forskjellig hva slags spørsmål man har når man kommer på visning, men jeg kan alt! Det er hovedtanken. Har du spørsmål om leiligheten, området eller standarden så får du svar – uten at jeg trenger å slå det opp i salgsoppgaven.

Elise selger hovedsakelig boliger i Østerås og Eiksmarka, og det har vært et bevisst valg å jobbe såpass lokalt som hun gjør i Bærum.

– Jeg bestemte meg fra starten av: Ingen skal kunne mer om Østerås og Eiksmarka enn meg, forteller hun bestemt.

Ved å jobbe lokalt har Elise kontroll på alt som skjer i området: Hva som er til salgs, hva som er solgt og hvilke priser det har gått for.

Eiendomsmegler på dagtid og rytter på kvelden

Elise forteller at selv om hun liker å jobbe, så er det viktig å ha noe annet utover jobb også. Derfor har hun plukket opp en idrett hun drev mye med når hun var yngre, nemlig hest.

– Så nå har jeg egen hest! forteller hun lattermildt.

Når hun er ferdig med visninger om kvelden går turen rett i stallen, hvor hun bruker de siste timene av dagen.

– For meg er dette med ridning både trening og avkobling. Det å kunne galoppere inne i skogen er jo kanskje den beste følelsen som finnes, forteller Elise avlutningsvis

Skal du selge boligen din?

På meglersiden finner du flinke meglere med god lokalkunnskap som Elise.

Skal du selge boligen din?

På meglersiden finner du flinke meglere med god lokalkunnskap som Elise.