Månedens megler: Vilde Nadden

Månedens megler for mars hos meglersiden er Vilde Nadden, eiendomsmegler hos Privatmegleren Park. Vilde er en megler med stålkontroll over hele salgsprosessen og en genuin interesse for faget sitt. Les mer og se videoen fra da vi var med Vilde en dag på jobb i Oslo!


Sist oppdatert: 21. apr. 2022 13:36

Ung og prisbelønt megler i Oslo

Vilde er bare 29 år, men har allerede rukket å få anerkjennelse for jobben sin. Hun har vunnet flere priser for jobben hun har gjort, og senest i fjor vant hun prisen "Årets Kvalitet" hos Privatmegleren på Majorstuen.

–Noe av det som motiverer meg mest som eiendomsmegler, er at jeg får jobbe med masse spennende mennesker. Jeg får også utfordret konkurranseinstinktet mitt hver eneste dag, og jeg får jobbet masse med interiør og se masse stiler, boliger og leiligheter, sier Vilde.

Vilde Nadden står smilende med Frognerparken i bakgrunnen.
Vilde Nadden er månedens megler for mars 2022. Foto: David A. Lunde

Megler med full kontroll på hele salgsprosessen

For Vilde er det viktig å være godt forberedt før en visning. Hun skal vite alt som står i salgsoppgaven. Hun forteller at dette øker troverdigheten til henne som selger, og fører til bedre salg av boligene.

– Når noen velger meg så vet de at de får en megler som har full kontroll på hele prosessen. Jeg bryr meg veldig om kundene mine og gjør alt for at de skal få mest mulig for boligen sin.

Vilde forteller at der viktig å kunne gi kundene fullt fokus, og at hun heller takker neo til nye oppdrag for å ivareta de kundene hun allerede har.

– Det viktigste for meg når jeg tar imot visningsdeltakere er at jeg stiller godt forberedt og at jeg virkelig kan svare på det de spør om. Det blir nesten som å pugge til en prøve før visning, sier hun.

Profilsiden på Meglersiden er et digitalt visittkort for Vilde

Vilde forteller at i tillegg til å være grundig og systematisk, så er synlighet viktig i jobben som eiendomsmegler. Som eiendomsmegler er hun avhengig av å få inn nye oppdrag, og da er det viktig at kundene er fornøyde med jobben hun gjør og sprer ordet videre. Da har gode anbefalinger mye å si!

– Og der har Meglersiden hjulpet meg masse med å gi meg et digitalt visittkort, hvor kunder kan lese om tidligere salg og hva andre kunder har sagt, sier hun.

Se profilsiden til Vilde på Meglersiden her.

En oppriktig interesse for meglerfaget

– Det at jeg nå har blitt løftet fram som månedens megler gjør meg veldig stolt, og det er veldig fint å få anerkjennelse for alt det harde arbeidet jeg har lagt ned og også for resultatene jeg har fått som eiendomsmegler, sier Vilde avsluttningsvis.

Ordtaket "godt gjort er bedre enn godt sagt" er noe Vilde lever etter. Og man kan trygt si at dette vises i arbeidet hun gjør som eiendomsmegler.

Skal du selge boligen din?

På Meglersiden finner du flere flinke eiendomsmeglere som Vilde!

Skal du selge boligen din?

På Meglersiden finner du flere flinke eiendomsmeglere som Vilde!