Månedens megler: Andreas Hoppestad

Andreas Hoppestad fra Nordvik Skien og Porsgrunn er månedens megler for november 2022. Som tidligere toppidrettsutøver tar Andreas med seg verdifull konkurranse erfaring inn i megleryrket, hvor fornøyde kunder er i fokus.


Sist oppdatert: 20. des. 2022 10:16

Tidligere toppidrettsutøver som alltid gjør det lille ekstra ved boligsalget.

For Andreas er det kjempe viktig å ha fokus på den gode prosessen slik at kunden blir fornøyd og får en best mulig pris for boligen sin.

Det er konkurranse aspektet som er Andreas sin største motivasjon i jobben som eiendomsmegler, og grunnen til at han valgte yrket da han la proffkarrieren på hylla.

Han har drevet med toppidrett de siste 10 årene og vet hva det er som skal til for å prestere best mulig, forteller Andreas.

– Jeg sier alltid til kundene mine at jeg ikke kan garantere noen konkret salgssum, men jeg garanterer at jeg skal gjøre mitt beste, understreker Andreas.

Eiendomsmegler med unik lokalkunnskap

Andreas har vokst opp i Skien og spilt toppfotball i Porsgrunn for Pors Fotball. Alt dette gir han en helt unik lokalkunnskap. Det nyter han godt av i jobben sin.

Fordi Andreas tidligere har jobbet som avisbud i Grenlandsområdet, kjenner han alle gatene i hele området. En slik grundig lokalkunnskap kommer godt med i jobben som eiendomsmegler.

– Jeg har kjørt aviser i hele Grenlandsområdet og kjenner til hver eneste gate her. I tillegg til at jeg har vokst opp i Skien har jeg også spilt fotball i Pors over en lenger periode, sier han.

Som ekte Grenlandsekspert mener Andreas det fineste med området er nærheten til alt: Her får du både sjø, fjell og by i nesten umiddelbar nærhet. Han forteller at flere og flere velger å bosette seg her og heller pendler inn til for eksempel Oslo.

Eiendomsmegler Andreas Hoppestad hos Nordvik Porsgrunn.

Meglersiden er et nyttig verktøy.

Andreas understreker at det er stor stas å bli plukket ut som månedens megler for november.

– Det er utrolig gøy at man blir lagt merke til og at jobben man legger ned blir satt pris på, sier Andreas.

Han forteller at han bruker Meglersiden aktivt og ser stor nytte i å lese kunders vurdering av jobben han har gjort som eiendomsmegler.

Se profilsiden til Andreas Hoppestad her!

Andreas understreker at det er historien som selger og det er derfor veldig nyttig for potensielle kunder å se profilen hans og lese vurderinger fra tidligere kunder.

– I forkant av kundemøter, eller når jeg sender ut tilbud, så legger jeg alltid med meglerprofilen min fra Meglersiden. I år har jeg også fått flere oppdrag direkte gjennom min profil på Meglersiden.

Skal du selge bolig bør du ha en megler som gir alt

Andreas forteller at nesten alt boligselger kan og bør gjøre skjer i forkant av salget. Så her er gode forberedelser viktig:

Når du som boligeier skal selge, er det mange nødvendige forberedelser som må gjøres i forkant. Hvis du også har engasjert en megler som gir alt for nettopp ditt boligsalg, er veldig mye lagt til rette for et best mulig resultat.

–forhør deg med megler og gjør alle forberedelser du blir anbefalt å gjøre, presiserer Andreas.

Trenger du en dyktig og lokalkjent megler, slik som Andreas?

Få tilbud fra flere eiendomsmeglere i ditt området!

Trenger du en dyktig og lokalkjent megler, slik som Andreas?

Få tilbud fra flere eiendomsmeglere i ditt området!