Månedens megler: Benedicte Mæland

Månedens megler for oktober 2022 er Benedicte Mæland, en megler som hevder seg i toppen som kvinnelig eiendomsmegler! Benedicte er partner hos PrivatMegleren i Stavanger og er lommekjent sitt område. Det som gir henne motivasjon er muligheten til å gjøre en forskjell for sine kunder.


Sist oppdatert: 16. nov. 2022 09:33

En dame som virkelig hevder seg i bransjen

Benedicte er en dame med mange jern i ilden, og som virkelig hevder seg i toppen. Hun er partner hos Privatmegleren Haferkamp & Partnere i Stavanger, og kjenner Stavanger og Solaområdet veldig godt. Etter at hun startet som eiendomsmegler har hun aldri sett seg tilbake.

Benedicte motiveres også av den store gleden hun har for yrket sitt, og variasjonen jobben som eiendomsmegler gir henne. Men like viktig for henne er det å kunne gå foran som et godt eksempel. Nettopp fordi hun hevder seg i toppen som kvinnelig eiendomsmegler, samtidig som hun har en familie, viser hun at nettopp det er mulig.

– Det er så viktig at vi kvinner hevder oss og viser oss frem. Å være i Norgeseliten som kvinnelig eiendomsmegler, samtidig som man har en familie man bruker tid på, er mulig. Det er viktig å vise frem at den balansen er mulig, sier Benedicte.

Benedicte Mæland er månedens megler for oktober.

Motivert av å utgjøre en forskjell

Benedicte setter stor pris på å få utgjøre en stor forskjell i folks liv. Dette er hennes største motivasjon i jobben som eiendomsmegler.

– Når du gjør en solid jobb som megler, kan du virkelig gjøre en forskjell i folks liv. Tenk hvilken stor forskjell det utgjør hvis jeg kan gi kunden en halv million mer for boligen enn de hadde sett for seg at den skulle gå for! Det er penger som man kanskje aldri ville klart å spare opp selv, forteller hun.

Riktig eiendomsmegler er det viktigste ved et boligsalg

Benedicte understreker hvor viktig det er å velge riktig megler når du skal lykkes med boligsalget.

– Den vanligste feilen folk gjør, er å velge feil megler. Da kan du ende opp med en eiendomsmegler som ikke bryr seg nok om ditt boligsalg og ikke kan gi deg riktige råd, understreker Benedicte.

Det er flere viktige ting å huske på når du skal selge bolig, forteller Benedicte, men understreker at hvis du har kontroll på punktene over er mye gjort.

– Fordi kunden ikke er ekspert på salg av bolig, er det heller ikke lett å vite hvilke meglere som gir gode råd om akkurat ditt boligsalg. Det er nettopp derfor det er så viktig å gjøre undersøkelser før du velger eiendomsmegleren som skal selge din bolig, sier hun.

Fordi kunden ikke er ekspert på salg av bolig, er det heller ikke lett å vite hvilke meglere som gir gode råd om akkurat ditt boligsalg. Derfor det er så viktig å gjøre undersøkelser før du velger eiendomsmegleren som skal selge din bolig
Benedicte Mæland ,
Privatmegleren Haferkamp & Partnere

Meglersiden gir et transparent bilde av meglere

Benedicte forteller at Meglersiden er et godt verktøy både for eiendomsmeglere og for de som skal selge bolig. Meglerprofilene her gir et transparent bilde av eiendomsmegleren og nettopp det mener hun er veldig bra for boligselgere å se. Her får meglere både positive og negative vurderinger fra tidligere kunder, og tallene som presenteres på profilene kan ikke meglere påvirke selv, understreker hun.

– Med meglerprofiler kan kunden enklere vurdere om han eller hun faktisk ønsker å bruke den aktuelle megleren eller ikke. Når boligsalget starter har som regel ikke selger og megler noen relasjon. Da er det fint at kunden får tilgang til referanser og vurderinger fordi man ikke kjenner hverandre, sier hun avslutningsvis.

Se profilsiden til Benedicte Mæland her!

Trenger du en dyktig og lokalkjent megler, sånn som Benedicte?

Få tilbud fra flere eiendomsmeglere i ditt området!

Trenger du en dyktig og lokalkjent megler, sånn som Benedicte?

Få tilbud fra flere eiendomsmeglere i ditt området!