Månedens megler: Anders Karlstrøm

Månedens megler for september er Anders Karlstrøm fra SNE Eiendomsmegling i Tromsø. Anders er en eiendomsmegler som setter kunden i hovedfokus og ikke overlater noe ved boligsalget til tilfeldighetene.


Sist oppdatert: 20. des. 2022 09:10

En lokalkjent tromsøværing med stort kundefokus

I Ishavsbyen Tromsø ligger meglerkontoret SNE Eiendom. Anders er født og oppvokst i Tromsø og kjenner derfor byen godt, og det nyter kundene hans godt av.

– Fornøyde kunder og de beste og dyktigste kollegaene er det som driver meg i jobben min, sier han.

Anders forteller at det fineste med Tromsø er naturen og menneskene. Den flotte naturen står i stil med de fine folka.

På fritiden nyter Anders godt av naturen og tilbudene i hjembyen.

– Tromsø er et eldorado for de som liker å gå i fjellet. Naturen er veldig tilgjengelig her, og jeg går gjerne på topptur, forteller Anders.

Lytt til meglers anbefalinger og bruk tiden godt

Anders anbefaler boligselgere å lytte til megleren før salg og bruke tiden før boligen legges ut godt. Han forteller at det nødvendigvis ikke er viktigst når du legger ut boligen, men i hvilken stand den er i når du legger den ut på markedet.

Dersom boligselger ikke har brukt tiden godt og fått gjort de små nødvendige oppgraderingene som megler anbefaler, lønner det seg å vente med å legge den ut til dette er gjort.

Oppgraderinger som maling og nytt gulv får stor effekt fordi gulv og vegger utgjør en stor del av boligens volum. Slike grep er ofte rimelige og kan ha stor betydning for inntrykket folk får, noe som igjen kan føre til økt betalingsvilje.

– Folk er følelsesstyrte og det man ser på visning har mye å si for hvilket inntrykk man får, forklarer Anders.

Eiendomsmegler Anders Karlstrøm hos SNE Eiendomsmegling i Tromsø.

En megler som bidrar der han kan på visning

Anders strekker seg langt for å bidra til at boligen skal fremstå best mulig på visning. Han er ikke redd for å brette opp ermene og trå til når det trengs.

–Jeg har måkt min del av innkjørsler før visning, for å si det sånn! Jeg er alltid på tilbudssiden og har blant annet hjulpet til med å legge nytt gulv før visning når jeg har anbefalt selger å gjøre dette, forteller han.

Meglersiden: det viktigste arket i befaringsmappen

Vurderinger ofte er det første folk sjekker når de skal velge alt fra hotell til eiendomsmegler. Derfor er Anders veldig aktiv på Meglersiden og sørger alltid for å hente inn vurderinger fra kunder.

Se profilsiden til Anders Karlstrøm her!


– Jeg bruker meglerprofilen min aktivt i kundemøter. Det blir som en referanseliste. Meglersiden spiller en stor rolle i min meglerhverdag! sier Anders avslutningsvis.

Trenger du en dyktig og lokalkjent megler, sånn som Anders?

Få tilbud fra flere eiendomsmeglere i ditt område!

Trenger du en dyktig og lokalkjent megler, sånn som Anders?

Få tilbud fra flere eiendomsmeglere i ditt område!