Hvordan fungerer Meglersiden

Ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på de fleste spørsmål du måtte ha om Meglersiden.


Sist oppdatert: 10. mars 2021 11:52

Meglersiden er eid av Schibsted Norge SMB, og er en tjeneste der du enkelt, gratis og uforpliktende kan registrere boligsalgsoppdraget ditt og motta tilbud fra mange potensielle eiendomsmeglere. Tjenesten ble startet i 2011 under Mittanbud, og er i dag en egen tjeneste for formidling av boligsalg til eiendomsmeglere.

Meglersiden samarbeider med de største og seriøse meglerkjedene, som gjør det enkelt for deg å komme i kontakt med flere meglere før du bestemmer deg. Du kan enkelt legge ut boligen du skal selge i et registreringsskjema, og få tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere.
Å få tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere kan lønne seg, både økonomisk og tidsmessig. Blant annet anbefaler Norges Eiendomsmeglerforbund at du snakker med flere eiendomsmeglere før du bestemmer deg, slik at du får en bedre oversikt over hva meglerne mener er lurt med tanke på salget av din bolig. Inviter gjerne to – tre meglere på befaring slik at du lettere kan sjekke om de har riktig kompetanse for å selge din bolig.
Start registreringen ved å skrive inn postnummer på Meglersiden og beskriv boligen ved få enkle klikk. Trenger du hjelp har vi en veiledning for registrering av anbud du kan lese.

Etter å ha lagt ut en jobb mottar eiendomsmegleren informasjon om boligen du ønsker å selge. De vil så ta kontakt med deg, enten over telefon eller via e-post. Du kan også sjekke eiendomsmeglere som har kontaktet deg ved å søke de opp her.

Ved å legge ut boligsalget kan du fritt velge hvilke megler du ønsker å å komme i kontakt med og motta tilbud fra. Det er opp til deg om du ønsker å takke ja til tilbudene eller ikke.
Det er kun Eiendomsmeglere som er registrert hos oss som betaler for å være tilknyttet tjenesten. Slik kan du som forbruker benytte deg av Meglersiden gratis.
Meglersiden har over 100 eiendomsmeglerkontorer og over 1000 eiendomsmeglere spredt over hele landet, som alle står klare til å selge din bolig. De mottar kun henvendelser om aktuelle boligsalgsoppdrag i sitt geografiske område. Derfor når du ut til mange aktuelle leverandører gjennom tjenesten vår.
Snakke med flere meglere, inviter to eller tre på befaring, sammenlign tilbud du mottar og velg den megleren du føler deg trygg på vil gjøre den beste jobben for deg.

Det kan også lønne seg å sjekke andres erfaring med eiendomsmegleren. Søk opp aktuelle eiendomsmeglere og sjekk profilen.

Du kan enkelt søke opp eiendomsmegleren du ønsker å vurdere og fylle inn skjema. Ved å dele din erfaring med andre bidrar du til at flere kan gjøre et godt boligsalg og/eller boligkjøp. Del din erfaring.

Vi ser over alle omtaler og vurderinger manuelt, og godkjenner kun de som vi kan verifisere er ekte. Les mer om våre retningslinjer for vurderinger.

På Meglersiden kan du søke blant eiendomsmeglere i hele Norge. Hver megler har sin egen profilside der du kan finne kontaktinformasjon, troverdige omtaler fra kunder som har brukt eiendomsmegleren og mye annen nyttig informasjon.

Du kan også kontakte meglere direkte via profilsiden, men vi anbefaler deg å få tilbud fra flere eiendomsmeglere før du bestemmer deg.

E-post
post@meglersiden.no

Postadresse
Schibsted Norge SMB AS
Postboks 155 Sentrum
0102 Oslo

Besøksadresse
Hagegata 22
0653 Oslo

Vi hjelper deg å komme i gang med boligsalget

Få tilbud fra flere eiendomsmeglere

Start boligsalger her