Ofte stilte spørsmål om vurderinger

Skriv vurdering etter boligsalget

Etter at boligen er solgt kan du legge ut en vurdering av eiendomsmegleren. Du kan også som kjøper av en bolig vurdere eiendomsmegleren som du har kjøpt av.


Sist oppdatert: 29. okt. 2021 09:18

For å legge inn en vurdering av eiendomsmegleren må du gå inn på meglerens personlige profil, og velger en knapp som heter "Skriv en vurdering". Deretter får du fire enkle steg for å vurdere din eiendomsmegler.

Du kan også gå inn på meglersiden.no/vurder-en-eiendomsmegler og søke opp navnet på megleren du ønsker å vurdere.

Alle som har solgt eller kjøpt en bolig kan dele sin erfaring. Du kan kun vurdere eiendomsmegleren som har solgt boligen din, eller som du har kjøpt bolig av. Vi sjekker alle vurderinger manuelt før de blir publisert, så det kan ta noe tid før den dukker opp på eiendomsmeglerens profil.

Du kan i vurderingsskjemaet velge at navnet ditt skal være skjult på nettsiden. Da vil overskriften på vurderingen kun inneholde om det var et salg eller kjøp, samt årstall for salget/kjøpet. Megleren du skriver vurdering av vil kunne få vite navnet på den som har lagt inn vurderingen.

Du må oppgi navn, e-post, adresse og dato for salget når du skriver vurderingen, selv om du ønsker navnet skjult på nettsiden. Dersom du velger å skjule ditt navn og koble din Facebook-profil vil ikke ditt navn eller profilbilde vises ved vurderingen, men dine Facebook-venner vil kunne finne og identifisere din vurdering.
Din vurdering skal være en hjelp for andre som leter etter eiendomsmegler. Hva skulle du gjerne likt å vite om din eiendomsmegler før du valgte han/henne? Les gjerne gjennom våre generelle retningslinjer for hva en tekstvurdering kan inneholde. Lenke til dette finner du nederst på siden.
Din vurdering skal være til hjelp for andre som leter etter en eiendomsmegler. Det skal være trygt å selge bolig. Hvem kan skrive vurdering? Alle boligselgere og boligkjøpere kan skrive en vurdering på megleren for det aktuelle salget/kjøpet.
Som referanse vil du kunne kontaktes av andre som ønsker mer informasjon om din erfaring med denne megleren. Alle slike henvendelser kontrolleres manuelt før din kontaktinformasjon utleveres, og du kan senere melde deg av dersom du ønsker det.
Ja, men husk at du da sier deg villig til at vi gir kontaktinformasjonen din til potensielle boligselgere som ønsker å kontakte deg for å høre om dine erfaringer med megleren.

Skriv din vurdering

Din tilbakemelding kan være til stor hjelp for andre

Skriv din vurdering

Din tilbakemelding kan være til stor hjelp for andre