Joachim Hoff

Eiendomsmegler / Partner

Joachim Hoff

Eiendomsmegler / Partner
Jeg er en eiendomsmegler med 20 års erfaring i Oslo og Viken med bred erfaring fra alle typer eiendomssalg. Jeg er en engasjert og målrettet eiendomsmegler, opptatt av 3 nøkkelmomenter i prosessen: PLANLEGGING, GJENNOMFØRING og RESULTAT.
Vis mer

Statistikk

solgte boliger siste 12 måneder

Erfaring i bransjen

19 år

Størrelse gjennomsnitt

105

Pris gjennomsnitt

4 333 158 kr

Boliger solgt

19

Topp 3 områder
Langhus
32%
Ytre Enebakk
16%
Vinterbro
16%
Ski
11%
Kråkstad
5%
Oslo - Stovner
5%
Oslo - Alna
5%
Ås
5%
Tomter
5%
Topp 3 boligtyper
Leilighet
53%
Enebolig
32%
Rekkehus
11%
Tomannsbolig
5%

Omtaler

5
NaN%
4
NaN%
3
NaN%
2
NaN%
1
NaN%

Vil du anbefale Joachim til andre?

Omtale skrevet av Anonym i 2020
Omtale skrevet av Anonym i 2020

Jeg har kjøpt og solgt med Joachim som megler, og skulle anledningen komme, vil jeg velge Joachim på nytt. Han er grundig og tydelig, ryddig og profesjonell. I tillegg til å være hyggelig! Han inngir tillit og jeg kan gjerne anbefale ham.

Omtale skrevet av Ann Kristin Humblen Sigurdsen i 2020
Omtale skrevet av Ann Kristin Humblen Sigurdsen i 2020

God oppfølging, tydelig kommunikasjon og totalt sett veldig fornøyd.

Omtale skrevet av Anonym i 2020
Omtale skrevet av Anonym i 2020

Dyktig megler som hjelper deg igjennom salgsprosessen med god rådgivning.

Omtale skrevet av Anonym i 2020
Omtale skrevet av Anonym i 2020

Mange takk til Joachim Hoff for en strukturert og godt gjennomført prosess med salg av Skogstjerna 11, på Langhus. Tilrettelegging og utarbeidelsen av annonsematerialet medførte at eiendommen ble solgt ved første vising.

Omtale skrevet av Anonym i 2020
Omtale skrevet av Anonym i 2020

Vi har vært utrolig fornøyde med Joachim Hoff som megler. Vi har både solgt og kjøpt av Joachim. Flere ganger faktisk. Han jobber profesjonelt, er grundig, kjempeflink og er en behagelig og hyggelig megler. Han er en megler vi har stor tillit til og gir ham de...


Kontakt referanse

har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om du kommer til å ta kontakt.

Meglerkontor

Eie Eiendomsmegling Ski er ditt lokale meglerkontor og bør være ditt førstevalg hvis du skal selge eiendom i Follo. De holder til i flotte, nyoppussede lokaler i Nordbyveien 27 A (gamle Jølstad Begravelsesbyrå). Her jobber meglere med over 40 års erfaring fra boligmarkedet i Follo med meget gode resultater å vise til. De har bred erfaring fra både bruktbolig, fritidsbolig, prosjekt og næring. Med høy faglig kompetanse og brennende engasjement, sørger de for at du som kunde får en trygg boligreise. De skreddersyr en løsning for akkurat din bolig, og legger en strategi som gjør at du får best mulig pris. Eie Eiendomsmegling Ski har stor respekt for at bytte av bolig er en av de største transaksjoner i menneskers liv, og har som mål å være best når det gjelder som mest ? på presentasjon, visning og i budrunden! Dersom du går med tanker om å selge bolig, eller bare ønsker en uformell prat ? ta kontakt med oss i dag!


Kontakt Joachim


Send melding til Joachim Hoff

Send epost til Joachim Hoff

Joachim Hoff kontakter deg

Skriv inn telefonnummeret ditt under så kontakter Joachim Hoff deg så fort som mulig.

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Mittanbud - Norges største anbudstjeneste. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.