Mick Heiskel Rødsten

Eiendomsmegler / Partner / Daglig leder

Mick Heiskel Rødsten

Eiendomsmegler / Partner / Daglig leder
Som din megler garanterer jeg at du og din bolig er i de beste hender gjennom hele salgsprosessen, fra start til slutt, og at eiendommen din selges til høyest mulig pris. Etter vårt møte skal du føle deg komfortabel- og sikker på at jeg er megleren som skal følge deg gjennom prosessen. For en privatperson er boligsalg noe man går igjennom få ganger i løpet av et liv, som megler selger jeg boliger daglig. Åpenhet og en ryddig prosess er viktige verdier for meg, og vesentlige for å gi deg den tryggheten du trenger. Jeg vil alltid være tilgjengelig i salgsprosessen, slik at du aldri blir usikker på situasjonen du står i. En kjøper er ikke bare interessert i boligen, men kjøper også nabolaget, de lokale idrettshallene, kafeene og skolene. Dersom du velger meg som din megler, velger du en lokalkjent megler som kjenner by og område godt. Som megler er jeg alltid tilgjengelig for deg og potensielle budgivere. Jeg gjør alltid mitt ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd. Målet mitt er det samme som ditt – å få høyest mulig pris! Når salget er gjennomført skal du være så tilfreds at du ikke vil nøle med å anbefale meg videre til alle du kjenner. Slå gjerne på tråden eller send en mail for en uforpliktende og hyggelig samtale.

Statistikk

solgte boliger siste 12 måneder

Erfaring i bransjen

8 år

Størrelse gjennomsnitt

86

Pris gjennomsnitt

6 711 489 kr

Boliger solgt

94

Topp 3 områder
Oslo - Frogner
52%
Oslo - St.Hanshaugen
11%
Oslo - Vestre Aker
7%
Oslo - Ullern
7%
Oslo - Sagene
5%
Oslo - Grünerløkka
4%
Nesoddtangen
4%
Oslo - Gamle Oslo
2%
Oslo - Nordstrand
1%
Fjellstrand
1%
Fornebu
1%
Eiksmarka
1%
Nesodden
1%
Lysaker
1%
Topp 3 boligtyper
Leilighet
89%
Enebolig
6%
Rekkehus
2%
Annet fritid
1%
Tomannsbolig
1%

Omtaler

5
NaN%
4
NaN%
3
NaN%
2
NaN%
1
NaN%

Vil du anbefale Mick til andre?

Omtale skrevet av Herman Langtind i 2020
Omtale skrevet av Herman Langtind i 2020

Dette er andre gang vi velger Mick som vår eiendomsmegler. Det er to hovedgrunner til det. 1. Mick er en du virkelig kan stole på. Fra det sekundet han går inn døra merker du at dette er en megler med tyngde, en som virkelig vet hva han prater om. Han legger...

Omtale skrevet av Anonym i 2020
Omtale skrevet av Anonym i 2020

Utrolig bra megler som fulgte nøye opp gjennom hele prosessen. Vil absolutt anbefalle han og vil bruke han ved neste salg også.

Omtale skrevet av Åsmund Scott-dahl Olset i 2020
Omtale skrevet av Åsmund Scott-dahl Olset i 2020

God og ryddig prosess. Mick kan trygt anbefales videre.

Omtale skrevet av Anna Estensen Stampen i 2020
Omtale skrevet av Anna Estensen Stampen i 2020

Jeg kunne ikke valgt en bedre megler til mitt boligsalg! Mick leide meg i hånden fra start til slutt, og det var svært betryggende å overlate salget til han. Imponerende arbeid i alle ledd, det var alltid en plan og han jobbet målbevisst i hele prosessen. Allt...

Omtale skrevet av Anonym i 2020
Omtale skrevet av Anonym i 2020

Ryddighet og profesjonell. God sans for detaljer. Tilgjengelig og løsningsorientert. Anbefales


Kontakt referanse

har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om du kommer til å ta kontakt.

Meglerkontor

PrivatMegleren PARK består, av håndplukkede eiendomsmeglere som har spesiell kompetanse innenfor boligmarkedet i sitt nærmiljø og har forståelsen i et marked til å kunne skreddersy salgsprosessen for enhver eiendom som omsettes. Vårt meglerteam har erfaringen, kompetansen og verktøyet som vi ser som de viktigste forutsetninger for å kunne gjennomføre det mest optimale boligsalget i enhver markedssituasjon i det eksklusive boligmarkedet på Majorstuen, Uranienborg, Frogner, Fagerborg, Briskeby, Bislett, Ullern, Lilleaker, Vinderen, Smestad, Heggeli, Holmenkollen og Oslo Vest. Vår portefølje utgjør i hovedsak attraktive eiendommer på Oslo Vest, fritidseiendommer på fjellet og ved sjøen. Det er her vi har vår spisskompetanse, men vi har også kompetanse på andre deler av Oslo og omegn.


Kontakt Mick


Send melding til Mick Heiskel Rødsten

Send epost til Mick Heiskel Rødsten

Mick Heiskel Rødsten kontakter deg

Skriv inn telefonnummeret ditt under så kontakter Mick Heiskel Rødsten deg så fort som mulig.

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Mittanbud - Norges største anbudstjeneste. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.