Image Description
Image Description

Raimond Sørensen

85 omtaler

Raimond Sørensen

Omtaler

5
87%
4
11%
3
0%
2
1%
1
0%

Vil du anbefale Raimond til andre?

Meglerkontor

GARANTI Eiendomsmegling Tromsø eies av Boligbyggelaget Nord, BoNORD (tidligere TBBL), og holder til sammen med dem i Nerstranda senter, 4. etg Som en del av BoNORD er vi medlemmenes egen eiendomsmegler og en av byens største eiendomsmeglerforetak. Vi er medlem av Norges Eiendomsmeglerforbund og har 6 faglærte og svært erfarne og kompetente medarbeidere som står klar for å hjelpe deg med kjøp eller salg av bolig. Vi selger alle typer eiendommer, Leilighet, Hus, Hytte, og vår tilknytning til boligbyggelaget og boligsamvirkets meglerkjede gjør oss til spesialister på salg av alle typer leiligheter, både borettslag og selveier. En eiendomsmegler fra GARANTI kjenner ditt nabolag og lokalmiljø, med aktivitetstilbud, barnehager, skoler, busstopp, etc. Dersom du bor i et borettslag eller sameie som BoNord forvalter, har vi uansett en unik tilgang til førstehånds kunnskap og informasjon rundt boligen din, og driften av boligselskapet du bor i. Det betyr at vi kan gi boligkjøperne "det lille ekstra" om nettopp din bolig - en viktig forutsetning for en god pris og en trygg handel. Vi markedsfører våre boliger i de markedsføringskanalene vi vet fungerer. Internettannonser hos garanti.no, finn.no, tinde.no, ny.no, nordlys.no, og bonord.no, samt avisannonsering i lokal avis. I tillegg har TBBL 17 000 medlemmer, der flere kanskje nettopp er ute etter akkurat din bolig. Salgsoppgavene trykkes i høy kvalitet på eget trykkeri, og alle bildene tas av profesjonell fotograf. For å ha full kontroll og kunne yte en best mulig service, tar vi også selv eiendomsoppgjørene lokalt fra kontoret i Tromsø. Å selge bolig er noe folk flest gjør ytterst få ganger i livet, og vi fokuserer derfor på personlig oppfølging og service for å ivareta deg på best mulig måte. Det er vår garanti til deg! Ta kontakt med oss for en uforpliktende boligprat.


Kontakt Raimond


Send melding til Raimond Sørensen

Send epost til Raimond Sørensen

Raimond Sørensen kontakter deg

Skriv inn telefonnummeret ditt under så kontakter Raimond Sørensen deg så fort som mulig.

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.