Duy Vidar Tang

Duy Vidar Tang

Omtaler

5
NaN%
4
NaN%
3
NaN%
2
NaN%
1
NaN%

Vil du anbefale Duy Vidar til andre?

Omtale skrevet av Hien huu Doan i 2020
Omtale skrevet av Hien huu Doan i 2020

Jeg er veldig fornøyd med å ha brukt Vidar som megler, og anbefaler ham på det til andre folk.Vidar er en utrolig dyktig megler som kjenner markedet godt. alltid tilgjengelig for spørsmål. For meg var det viktig med et raskt salg, Jeg er veldig fornøyd bruke...

Omtale skrevet av Belma S. i 2020
Omtale skrevet av Belma S. i 2020

Vidar gjennomførte salgsprosessen for meg, noe som ledet til et godt salg - over prisantydning. Med vennlighet, god service, mange smil og ikke minst is i magen - ble dette en knallbra salgsopplevelse! Ønsker du en megler som er rolig, ryddig, serviceinnstil...

Omtale skrevet av Fahim Andreas Fundak i 2018
Omtale skrevet av Fahim Andreas Fundak i 2018

Profesjonell, ryddig, organisert i alle ledd. Tilgjengelighet var meget god. God til å klargjøre og sette opp ett tidsforløp/ plan. En megler du stoler på og virkelig vil det beste for klientene.

Omtale skrevet av Anonym i 2018
Omtale skrevet av Anonym i 2018

Vidar har vært veldig profesjonell og ivaretakende for meg som kunde. Han vil jeg anbefale på det sterkeste overfor andre som trenger råd og hjelp, når de skal selge hus/leilighet.

Omtale skrevet av Håvard Vilming i 2018
Omtale skrevet av Håvard Vilming i 2018

Jeg er veldig fornøyd med å ha brukt Vidar som megler, og anbefaler ham på det varmeste. Vidar er en utrolig dyktig megler som kjenner markedet godt. Han er hardtarbeidende og alltid tilgjengelig for spørsmål. For meg var det viktig med et raskt salg, og Vid...


Kontakt referanse

har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om du kommer til å ta kontakt.

Meglerkontor

Velg en megler som er lokalkjent med lang erfaring. Vi kjenner Sandvika og Bærum, og vil hjelpe deg med å få mest ut av boligsalget - en trygg og enkel boligprosess.


Kontakt Duy Vidar


Send melding til Duy Vidar Tang

Send epost til Duy Vidar Tang

Duy Vidar Tang kontakter deg

Skriv inn telefonnummeret ditt under så kontakter Duy Vidar Tang deg så fort som mulig.

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Mittanbud - Norges største anbudstjeneste. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.