Image Description
Image Description

Hanna Sundby

Eiendomsmegler MNEF/Partner
24 omtaler

Hanna Sundby

Eiendomsmegler MNEF/Partner
Jeg er engasjert, alltid tilgjengelig og har lang erfaring innenfor kundebehandling og salg. Et godt resultat starter med smart planlegging, bred markedsføring og god kundekontakt. Jeg sørger for at kunden sitter igjen med en god opplevelse og at salget blir utført på en trygg og effektiv måte. Jeg lever av fornøyde kunder - det er min beste referanse! Jeg hører gjerne fra deg for en uforpliktende prat. Tlf. 90218991/ e-post: hanna.sundby@privatmegleren.no

Statistikk

solgte boliger siste 12 måneder

Erfaring i bransjen

5 år

Størrelse gjennomsnitt

137

Pris gjennomsnitt

3 179 470 kr

Boliger solgt

66

Topp 3 områder
Sandefjord
71%
Nøtterøy
11%
Tønsberg
8%
Kodal
3%
Stokke
3%
Andebu
2%
Tolvsrød
2%
Sem
2%
Topp 3 boligtyper
Leilighet
52%
Enebolig
35%
Rekkehus
12%
Tomannsbolig
2%

Omtaler

5
95%
4
4%
3
0%
2
0%
1
0%

Vil du anbefale Hanna til andre?

Omtale skrevet i 2021
Omtale skrevet i 2021

Meget profesjonell, med sans for detaljer og helhet. Dyktig til forventningsstyring og traff blink med prisantydning og salg. Flink til raske avgjørelser og veiledning. Jobber til det slutt og salget i boks.

Omtale skrevet av Martin Enger Helsing i 2021
Omtale skrevet av Martin Enger Helsing i 2021

Vi valgte å kontakte Hanna for salg av vår leilighet i Tønsberg. Prosessen har vært meget behagelig og effektiv, med en følelse av trygghet fra start til slutt. Hanna har gitt oss gode oppdateringer underveis og var alltid tilgjengelig. Anbefales!

Omtale skrevet av Anonym i 2020
Omtale skrevet av Anonym i 2020

Møtte Hanna på en visning. Hun spurte om jeg skulle selge å det skulle jeg men viste ikke når. Hun ringte plutselig og spurte om hun kunne gi tilbud. Jeg hadde snakket med et par andre meglere også men valgte Hanna. Det som var viktig for meg var positivitet, ...

Omtale skrevet av Tommy Hofstad i 2020
Omtale skrevet av Tommy Hofstad i 2020

Hanna opptrede profesjonelt og grundig. Meget god presentasjon på hele salgsprosessen og alternativer til løsninger. Hun holdt meg underrettet gjennom hele prosessen. Lett å overlate alt til henne. Eiendommen ble solgt dagen etter 1. visning, til god pris og ...

Omtale skrevet av Krystian Blach i 2020
Omtale skrevet av Krystian Blach i 2020

Kjøpte hus og solgte leiligheten min via Hanna. Hele prosessen gikk profesjonelt og uten problemer. Hanna var meget ivrig, behjelpelig og oppdaterende under hele prosessen fra start til slutt. Fikk god pris for leiligheten jeg solgte. Alt i alt veldig fornøyd...


Kontakt referanse

har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om du kommer til å ta kontakt.

Meglerkontor

PrivatMegleren Sandefjord består av et håndplukket meglerteam som har høy kompetanse og lang transaksjonserfaring på eiendommer i Sandefjord. Våre meglere har både forståelsen og verktøyene for å kunne skreddersy en salgsprosess for enhver eiendom som skal omsettes - i enhver markedssituasjon. Gode råd, møysommelig planlegging og gjennomtenkt strategi ved et boligsalg, er udiskutabelt avgjørende for et optimalt sluttresultat. Salgstilrettelegging av eiendommen er derfor en svært sentral del av arbeidet vi i PrivatMegleren gjør. Vi kartlegger de ulike aspektene ved salgsprosessen for boligen som skal omsettes, og skreddersyr detaljene rundt denne slik at vi hele tiden tilspisser oss markedet for den aktuelle boligen. Det er ingenting som overlates til tilfeldighetene når man selger gjennom PrivatMegleren, og våre meglere er forpliktet til å følge faste og gjennomprøvde rutiner som sikrer optimal kvalitet. I tillegg vil både større elementer og mindre detaljer skreddersys, slik at man i størst mulig grad treffer målgruppene for hver enkelt bolig som selges. Vår misjon er å få flest mulige interessenter til din visning, som vi videre med vår kompetanse, dedikasjon og våre verktøy har svært gode forutsetninger for å gjøre om til verdifulle budgivere på din bolig. Ta kontakt for en hyggelig gjennomgang av salgsprosessen, profesjonell rådgivning og et konkurransedyktig pristilbud.


Kontakt Hanna


Send melding til Hanna Sundby

Send epost til Hanna Sundby

Hanna Sundby kontakter deg

Skriv inn telefonnummeret ditt under så kontakter Hanna Sundby deg så fort som mulig.

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.