Rikke Høien

Eiendomsmeglerfullmektig

Rikke Høien

Eiendomsmeglerfullmektig
Jeg startet min karriere i PrivatMegleren sommeren 2017. Jeg er født og oppvokst i bydelen og kjenner derfor godt til markedet og det området har å by på. Mitt hovedfokus er tillit, maks pris og effektivitet.

Statistikk

solgte boliger siste 12 måneder

Erfaring i bransjen

0 år

Størrelse gjennomsnitt

0

Pris gjennomsnitt

0 kr

Boliger solgt

0

Topp 3 områder
Topp 3 boligtyper

Omtaler

5
NaN%
4
NaN%
3
NaN%
2
NaN%
1
NaN%

Vil du anbefale Rikke til andre?

Omtale skrevet av Bente Lillienskiold i 2020
Omtale skrevet av Bente Lillienskiold i 2020

Rikke Høien fremstår som veldig profesjonell, flink, veldig hyggelige og lett å forholde seg til. Hun var alltid tilgjengelig og fulgte tett opp gjennom hele salgsforløpet. Hun fortjener de beste anbefalinger. Mvh Bente Lillienskiold

Omtale skrevet av Anonym i 2020
Omtale skrevet av Anonym i 2020

Første møte med megler var en veldig positive opplevelse. Informasjonen som ble gitt var veldig ryddig og forståelig. Det har vært en meget postiv opplevelse og samarbeide med Rikke som megler, det har vært tilbakemeldinger hele tiden med hva som skjer og kom ...

Omtale skrevet av Susanne Grure i 2020
Omtale skrevet av Susanne Grure i 2020

Jeg anbefale Rikke på sterkeste! Dette var salg av min første leilighet, hun har virkelig hjulpet meg og vært tilgjengelig fra morgen til kveld om jeg hadde noen spørsmål. Hun er hyggelig, profesjonell og god i jobben sin. Leiligheten ble solgt etter første v...

Omtale skrevet av Jasoor Toryalai i 2020
Omtale skrevet av Jasoor Toryalai i 2020

En utrolig flik megler hun er, jeg ble helt overasket hvor flik og dyktige hun var. Jeg kommer til å bruke hun som min megler igjen og igjen. Alltid det er trygt å ha en så flink megler i ryggen. Så jeg anbefaler hun på sterkeste.

Omtale skrevet av Jonathan Foss i 2019
Omtale skrevet av Jonathan Foss i 2019

Godt fornøyd med Rikke som megler. Tidligere har jeg brukt en erfaren og god megler, men angrer ikke på valget av Rikke. Prisrekord i området.


Kontakt referanse

har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om du kommer til å ta kontakt.

Meglerkontor

Basert på en strategi om å rekruttere de beste meglerne i det lokale markedsområde og la dem gjennomføre en mer omfattende meglertjeneste enn konkurrentene, har vi satt sammen et godt gjennomarbeidet meglerteam på Oppsal med fokus på bydel Østensjø. Lokalkunnskap, høy servicegrad, profesjonalitet, presentasjon, nøyaktighet og detaljer står sterkt i fokus. Vi leverer et konsept som legger til rette for at alle kunder og alle eiendommer er ulike og unike.


Kontakt Rikke


Send melding til Rikke Høien

Send epost til Rikke Høien

Rikke Høien kontakter deg

Skriv inn telefonnummeret ditt under så kontakter Rikke Høien deg så fort som mulig.

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Mittanbud - Norges største anbudstjeneste. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.