Mats Våge

Eiendomsmeglerfullmektig

Mats Våge

Eiendomsmeglerfullmektig
Mats er født og oppvokst i Ski området og har et brennende engasjement for eiendom og salg. Han er opptatt av god oppfølgning for både kjøpere og selgere slik at man føler seg ivaretatt gjennom hele salgs- og kjøpsprosessen.

Statistikk

solgte boliger siste 12 måneder

Erfaring i bransjen

1 år

Størrelse gjennomsnitt

106

Pris gjennomsnitt

4 234 310 kr

Boliger solgt

58

Topp 3 områder
Ski
33%
Langhus
12%
Siggerud
10%
Ytre Enebakk
7%
Rakkestad
5%
Vestby
3%
Kolbotn
3%
Vinterbro
3%
Oslo - Søndre Nordstrand
3%
Oslo - St.Hanshaugen
2%
Flateby
2%
Oslo - Østensjø
2%
Sperrebotn
2%
Tårnåsen
2%
Oslo - Grünerløkka
2%
Ås
2%
Oppegård
2%
Oslo - Nordstrand
2%
Moss
2%
Oslo - Vestre Aker
2%
Topp 3 boligtyper
Leilighet
38%
Enebolig
31%
Rekkehus
14%
Tomannsbolig
10%
Annet fritid
3%
Andre
3%

Omtaler

5
NaN%
4
NaN%
3
NaN%
2
NaN%
1
NaN%

Vil du anbefale Mats til andre?

Omtale skrevet av Camilla Strøm-Pedersen i 2020
Omtale skrevet av Camilla Strøm-Pedersen i 2020

Jeg kan varmt anbefale Mats videre. Selv om det er markedet som bestemmer prisen, var jeg aldri i tvil om at Mats gjorde alt han kunne for å skape et best mulig resultat for meg som selger. Han kom med gode råd, og var alltid tilgjengelig for spørsmål. Samarbe...


Kontakt referanse

har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om du kommer til å ta kontakt.

Meglerkontor

Eie Eiendomsmegling Ski er ditt lokale meglerkontor og bør være ditt førstevalg hvis du skal selge eiendom i Follo. De holder til i flotte, nyoppussede lokaler i Nordbyveien 27 A (gamle Jølstad Begravelsesbyrå). Her jobber meglere med over 40 års erfaring fra boligmarkedet i Follo med meget gode resultater å vise til. De har bred erfaring fra både bruktbolig, fritidsbolig, prosjekt og næring. Med høy faglig kompetanse og brennende engasjement, sørger de for at du som kunde får en trygg boligreise. De skreddersyr en løsning for akkurat din bolig, og legger en strategi som gjør at du får best mulig pris. Eie Eiendomsmegling Ski har stor respekt for at bytte av bolig er en av de største transaksjoner i menneskers liv, og har som mål å være best når det gjelder som mest ? på presentasjon, visning og i budrunden! Dersom du går med tanker om å selge bolig, eller bare ønsker en uformell prat ? ta kontakt med oss i dag!


Kontakt Mats


Send melding til Mats Våge

Send epost til Mats Våge

Mats Våge kontakter deg

Skriv inn telefonnummeret ditt under så kontakter Mats Våge deg så fort som mulig.

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Mittanbud - Norges største anbudstjeneste. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.