Sigurd Birkelund

Sigurd Birkelund

Omtaler

5
NaN%
4
NaN%
3
NaN%
2
NaN%
1
NaN%

Vil du anbefale Sigurd til andre?

Omtale skrevet av Anonym i 2021
Omtale skrevet av Anonym i 2021

Rask, ryddig og effektiv salgsprosess fra A-Å. Hyggelig megler som følger opp og svarer på de spørsmål jeg måtte ha.

Omtale skrevet av Anonym i 2020
Omtale skrevet av Anonym i 2020

Denne vurderingen er såpass omfattende at fritekst er litt overflødig synes jeg , men skal jeg mene noe her så blir det at jeg synes en megler skal være engasjert og informativ, men uten å overdrive. Budrunden stoppet litt opp, men det endte godt, og jeg tenke...

Omtale skrevet av Vetle Hanssen Brevik i 2020
Omtale skrevet av Vetle Hanssen Brevik i 2020

Sigurd er alltid tilgjengelig, alltid positiv og svært dyktig i sitt fag. Han hadde mye av æren for at vi fikk solgt leiligheten vår godt over prisantydning. Vi anbefaler Sigurd på det sterkeste til alle som skal selge sin bolig! Vi hadde fem meglere innom fr...

Omtale skrevet av Dino Palos i 2020
Omtale skrevet av Dino Palos i 2020

Utrolig fornøyd med Megler Sigurd Birkelund. Han var fin å ha med å gjøre, lett å snakke med og hørte på mine behov ved salg av min leilighet. Gir dermed helhetsvurdering meget fornøyd.

Omtale skrevet av Anonym i 2020
Omtale skrevet av Anonym i 2020

Sigurd gjorde en super jobb med å selge boligen vår. Han traff bra på prisantydning, bygget god interesse fra potensielle kjøpere og sørget for et effektivt boligsalg til en pris vi er meget fornøyde med!


Kontakt referanse

har sagt seg villig til å kunne kontaktes som referanse for denne megleren.

Vi tar en manuell kontroll av din kontaktinformasjon før referansens kontaktinformasjon sendes til deg. Personen får samtidig en varsling om du kommer til å ta kontakt.

Meglerkontor

PrivatMegleren PARK består, av håndplukkede eiendomsmeglere som har spesiell kompetanse innenfor boligmarkedet i sitt nærmiljø og har forståelsen i et marked til å kunne skreddersy salgsprosessen for enhver eiendom som omsettes. Vårt meglerteam har erfaringen, kompetansen og verktøyet som vi ser som de viktigste forutsetninger for å kunne gjennomføre det mest optimale boligsalget i enhver markedssituasjon i det eksklusive boligmarkedet på Majorstuen, Uranienborg, Frogner, Fagerborg, Briskeby, Bislett, Ullern, Lilleaker, Vinderen, Smestad, Heggeli, Holmenkollen og Oslo Vest. Vår portefølje utgjør i hovedsak attraktive eiendommer på Oslo Vest, fritidseiendommer på fjellet og ved sjøen. Det er her vi har vår spisskompetanse, men vi har også kompetanse på andre deler av Oslo og omegn.


Kontakt Sigurd


Send melding til Sigurd Birkelund

Send epost til Sigurd Birkelund

Sigurd Birkelund kontakter deg

Skriv inn telefonnummeret ditt under så kontakter Sigurd Birkelund deg så fort som mulig.

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Mittanbud - Norges største anbudstjeneste. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.