Image Description

Ane Line Plassen Nordbak

Partner / Eiendomsmegler MNEF
Aktiv - Aktiv Sagene & Bjølsen
89 omtaler
222 boliger solgt det siste 24 måneder
Aktiv Sagene & Bjølsen
Jeg heter Ane Line Plassen Nordbak og er stolt eiendomsmegler i Aktiv Sagene & Bjølsen. Som megler vet jeg at det å selge bolig er et av de største valgene man gjør i livet, uansett hvilken grunn man har for å selge. Det kan føles vanskelig å navigere seg i markedet, hvilket meglerforetak man skal velge og hvordan et salg gjennomføres fra start til slutt. Mine tidligere kunder omtaler meg som en drivende dyktig eiendomsmegler som er utadvendt, tillitsfull, ydmyk og jordnær med beina godt plantet på jorda. Jeg finner glede i å møte mennesker i alle mulige livssituasjoner og har et stort engasjement for jobben som jeg utfører. Med meg på laget kan du forvente en megler som strekker seg langt i forkant, underveis og i etterkant av salget. Jeg vektlegger profesjonalitet, oppfølging og tilgjengelighet høyt. Et boligsalg innebærer store verdier som jeg med stor respekt forvalter på vegne av mine kunder. Du som selger skal føle deg ivaretatt, prioritert og trygg gjennom hele prosessen. God megling kjenner du på kroppen, og det får du med meg. Ser frem til å høre fra deg! Kontaktinformasjon: Tlf: 99 23 16 30 E-post: aneline@aktiv.no Instagram: @aktivsagene

Statistikk

solgte boliger siste 24 måneder

Boliger solgt

222

Erfaring i bransjen

4

Pris gjennomsnitt

5 192 703

Størrelse gjennomsnitt

57

Topp 3 boligtyper
Leilighet
100%
Annet fritid
1%

Omtaler

Totalt 89 omtaler

5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Vil du anbefale Ane Line Plassen til andre?

Skriv omtale
Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.