Image Description

Bjørnar Mikkelsen

Partner / Eiendomsmegler MNEF
&Partners - Schala & Partners Grünerløkka
171 omtaler
99 boliger solgt det siste 24 måneder
Schala & Partners Grünerløkka
Jeg er 45-årig utadvendt og ryddig person som er Eiendomsmegler og Partner hos Schala & Partners Eiendomsmegling. Jeg har vært i bransjen siden 2003 og har de senere år vært blant de mestselgende meglerne i indre by - nettopp fordi jeg vektlegger alle fasene i salgsoppdraget og har fokus på detaljer. Jeg har det samme målet som alle mine selgere - hurtig salg og best mulig pris. Min plan er like enkel som den er genial: folk på boligjakt skal føle at de kan stole på informasjonen de får. Hos meg får du ikke "entréen er selve hjertet i leilighet", "her kan du invitere dine venner til en kulinarisk opplevelse" eller nærbilder av vinglass og frukt. Ikke utstrakt bruk av bilder med vidvinkel heller. Det du derimot får er en engasjert megler med lang erfaring, godt skriftlig- og muntlig språk, fokus på detaljer, hyggelig megler på visning og ikke minst en som kan alle "triksene i boka" når det kommer til budrunden. Dyktig fotograf og takstmann er også med i teamet. Jeg lever stort sett av kunder som anbefaler meg videre til sine venner og bekjente - og det er målet mitt hver gang jeg hjelper noen med å selge de dyreste de har på auksjon. Slå på tråden eller send meg en mail, så tar vi vi det derfra. Du kommer ikke til å angre!

Statistikk

solgte boliger siste 24 måneder

Boliger solgt

99

Erfaring i bransjen

0

Pris gjennomsnitt

5 403 990

Størrelse gjennomsnitt

63

Topp 3 boligtyper
Leilighet
98%
Enebolig
2%

Omtaler

Totalt 171 omtaler

5
99%
4
1%
3
0%
2
0%
1
0%

Vil du anbefale Bjørnar til andre?

Skriv omtale
Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.