Image Description

Lasse Ullereng

Salgsleder/Eiendomsmegler MNEF/Partner
Proaktiv - Proaktiv Lillestrøm
112 omtaler
112 boliger solgt det siste 24 måneder
Proaktiv Lillestrøm
Lasse Ullereng er utdannet Eiendomsmegler med bachelorgrad fra BI Oslo. Han har jobbet i Aktiv Eiendom i Lillestrøm fra 2009 til 2013 og i Proaktiv Eiendomsmegling Lillestrøm fra 2013 til dags dato. Lasse er medeier/partner i Proaktiv eiendomsmegling Lillestrøm og medlem av Norges Eiendomsmeglerforbund. For meg er det viktigste at du som kunde er fornøyd med hele salgsprosessen, fra jeg kommer på befaring, til eiendommen er solgt og nøklene er levert til ny eier. Fra første møte skal du føle at du og boligen din får min fulle oppmerksomhet og er i trygge hender. Jeg er opptatt av at salgsprosessen skal være effektiv og skal føles komfortabel for mine kunder. Jeg gjør mitt ytterste for at du som boligselger skal bli fornøyd, for meg er den beste referansen fornøyde kunder! Vi på Proaktiv Lillestrøm har i en årrekke vært en av markedslederne på nedre Romerike og har hatt de mest fornøyde kundene i bransjen. De siste årene har Lasse ligget helt i toppen av disse kåringene i kjeden. «Fornøyde kunder er vår beste referanse! Du som kunde fortjener å oppleve en eiendomsmegler som prioriterer deg og din bolig, som kjenner lokalmarkedet og som kan faget.» Ta gjerne kontakt for en uforpliktende boligprat med en lokal og hyggelig megler!

Statistikk

solgte boliger siste 24 måneder

Boliger solgt

112

Erfaring i bransjen

13

Pris gjennomsnitt

4 892 143

Størrelse gjennomsnitt

108

Topp 3 områder
Skedsmokorset
17%
Kjeller
12%
Strømmen
8%
Fjerdingby
5%
Fjellhamar
4%
Fetsund
4%
Skjetten
3%
Blystadlia
3%
Flateby
2%
Gjerdrum
2%
Løvenstad
2%
Nittedal
2%
Hagan
1%
Auli
1%
Leirsund
1%
Rælingen
1%
Slattum
1%
Finstadjordet
1%
Topp 3 boligtyper
Leilighet
58%
Enebolig
26%
Rekkehus
13%
Tomannsbolig
3%
Andre
1%

Omtaler

Totalt 112 omtaler

5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Vil du anbefale Lasse til andre?

Skriv omtale
Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.