Image Description

Synne Eide Lunde

Eiendomsmegler
Proaktiv - Proaktiv Bergen
51 boliger solgt det siste 24 måneder
Proaktiv Bergen
Synne Eide Lunde har en bachelorgrad i Eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI. Sammen med flere års erfaring fra servicebransjen er dette gode grunnsteiner for jobben og ansvaret som følger som eiendomsmegler. I 2021 kom hun på 2. plass som årets fullmektig på landsbasis og 3. plass i 2020. Med et brennende engasjement, stort pågangsmot og et spisset fokus på kundens behov, skreddersyr hun en strategi for at du som boligselger skal få den optimale prisen gjennom en trygg og effektiv salgsprosess. «For de fleste er boligen den største formuen man erverver i løpet av livet. Jeg er ydmyk over å kunne forvalte disse verdiene for mine kunder. Min jobb er å ivareta kundene og gi dem en trygg prosess ved salget av hjemmet sitt. Feil råd og strategi kan bli dyre og kun ved riktig valg av megler vil gode råd bli til fortjeneste. En megler skal være en investering, ikke en kostnad. Alle mine kunder er verdifulle og jeg lever av fornøyde selgere og kjøpere som ønsker å anbefale meg videre til alle de kjenner.» Ved kombinasjon av kompetanse, ydmykhet og planlagte prosesser vil hun hjelpe deg til å finne den riktige kjøperen som gir den riktige prisen for boligen din. Hun er Proaktiv hele veien.

Statistikk

solgte boliger siste 24 måneder

Boliger solgt

51

Erfaring i bransjen

4

Pris gjennomsnitt

3 963 922

Størrelse gjennomsnitt

83

Topp 3 områder
Nesttun
4%
Ulset
4%
Loddefjord
4%
Frekhaug
2%
Hauglandshella
2%
Godvik
2%
Paradis
2%
Fana
2%
Hjellestad
2%
Kleppestø
2%
Follese
2%
Fyllingsdalen
2%
Straumsgrend
2%
Laksevåg
2%
Bjørøyhamn
2%
Topp 3 boligtyper
Leilighet
80%
Enebolig
8%
Tomannsbolig
4%
Fritidsbolig
2%
Annet fritid
2%
Prosjekt
2%
Rekkehus
2%

Omtaler

Totalt 0 omtaler

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Vil du anbefale Synne Eide til andre?

Skriv omtale
Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.