Image Description
Image Description
Aktiv Affiliation Logo

Aktiv

Noen skal selge, andre skal kjøpe. Vi legger stor vekt på at gode resultater oppnås gjennom fornøyde kunder, og vil gjøre vårt ytterste for at du også skal bli fornøyd

Våre kontorer

Viken


Aktiv Årnes

Rådhusgata 10
Våre eiendomsmeglere er alle oppvokst og bor fortsatt på Øvre Romeriket. Inngående lokalkunnskap og engasjement for området faller seg derfor naturlig. Vi har lang erfaring med eiendomsmegling. Vi scorer høyt på kundetilfredshet.

Aktiv Jessheim

Trondheimsvegen 86 - Jessheim
Vi er alle oppvokst i området og bor her fortsatt, og vi har dermed den nødvendige lokalkunnskapen for å hjelpe deg med salget på en best mulig måte. Vi er kjent for å ha fornøyde kunder, og kan bistå deg med salg av alle typer eiendom og prosjekt.

Aktiv Bjørkelangen

Bjørkeveien 20
Din boligdrøm er vår hverdag! Vi har unik lokalkunnskap og solid fagkunnskap - og vi vet ofte hvem som er i markedet. Kjerneområdet vårt er Aurskog-Høland og Rømskog, men vi megler like gjerne i Fet og Sørum. Velkommen innom eller ring oss for en hyggelig boli...

Aktiv Aurskog

Aurskog senter
Hos oss finner du 2 lokale meglere som kjenner menneskene, boligene, butikker, turløyper, og vet om alle barnehager og skoler. Vi er den eneste lokale megleren i området som gjør oss til et naturlig valg når du skal selge bolig i Aurskog og omegn.

Aktiv Viken

Christian Augusts gate 4
Med fokus på kundetilfredshet, høy faglig kvalitet og profesjonell markedsføring av din bolig, vil de lokalkjente og erfarne eiendomsmeglerne hos oss alltid gjøre sitt ytterste for at du skal få den optimale kundeopplevelsen.

Aktiv Halden

Storgata 10

Aktiv Hønefoss

Aktiv Hønefoss har gode lokalkunnskaper i områdene Ringerike, Hole og Jevnaker, og ser frem til å bistå deg med råd og veiledning i forbindelse med ditt boligsalg

Oslo


Aktiv Frogner - Gabrielsen & Partners

Frognerveien 38
Du finner oss meget sentralt på Amtmann Furus plass på Frogner, med en av de beste eksponeringene i bydelen. Hos oss finner du meglere med solide nettverk, som tilbyr tjenester innen kjøp og salg av bolig-, fritid-, prosjekt- og næringseiendommer.

Aktiv Carl Berner - Gabrielsen & Partners

Christian Michelsens gata 2
Vi er ditt lokale meglerkontor med lang erfaring og umettelig stå-på-iver. Det er nok derfor vi har så fornøyde kunder! Vi kjenner markedet, og vet hvilke verdier du sitter på. Og ikke minst - vi klarer å få frem de verdiene som virkelig bor i din bolig.

Aktiv St. Hanshaugen/Bislett

Dalsbergstien 2
Vi har lang erfaring og bred kompetanse fra eiendomsmeglerbransjen og kan dokumentere mange salg i ditt område. Vår brennende lidenskap for faget gjør oss til et naturlig valg som eiendomsmegler i Oslo. Vårt viktigste mål er å ha de mest fornøyde kundene

Aktiv Grünerløkka

Thorvald Meyers gate 44
Er du på utkikk etter eiendomsmeglere med brennende engasjement og høy kunnskap? I hjertet av Grünerløkka, finner du oss på vårt kontor. Hos oss er kundetilfredshet og kvalitet en førsteprioritet. Vi har Norges mest fornøyde boligkunder for 7. gang!

Aktiv Eiendomsmegling - Grønland/Bjørvika

Trøndelag


Lokalmegleren & Partners

Skippergata 14
Når du velger Aktiv Trondheim, får du en eiendomsmegler med lang erfaring med kjøp og salg av boliger, bred kunnskap om eiendomstyper og lokal kjennskap i Trondheim og omegn – kunnskap som er svært viktig når boligen skal presenteres best mulig.

Aktiv Stjørdal

Kjøpmannsgata 7
Vi er lokalkjente i Stjørdal og omegn, og kjenner ditt område.Vårt fokus er å gjøre boligsalg enkelt for kundene våre. Det å selge bolig kan være er en prosess som er krevende og komplisert. Derfor er vi opptatte av å veilede deg gjennom hele prosessen.

Aktiv Orkdal

Orkdalsveien 84

Rogaland


Aktiv Jæren

Jernbanegata 5
Vi er lokalt forankret på Bryne, med Jæren Sparebank som en av våre eiere. Våre meglere kjenner hvert område på Jæren og vet hva som bør vektlegges for å selge akkurat din bolig! Kontakt oss for en hyggelig boligprat.

Aktiv Stavanger

Kongsgata 10
Du finner oss i Stavanger sentrum, samlokalisert med Sandnes Sparebank. Våre meglere kjenner hver gate i byen og vi vet hva som bør vektlegges for å selge akkurat din bolig! Kontakt oss for en hyggelig boligprat

Aktiv Sandnes

Rådhusgata 3
Vi er lokalt forankret i Sandnes sentrum, samlokalisert med Sandnes Sparebank. Våre meglere kjenner hver gate i Sandnes, og vi vet hva som bør vektlegges for å selge akkurat din bolig! Kontakt oss for en hyggelig boligprat.

Vestland


Aktiv Bergen Sentrum

Hos oss møter du joviale og jordnære eiendomsmeglere som tar alle kunder på alvor. Vi har bena godt plantet på jorden, noe som gir deg en trygghet i salgsprosessen. Vi betjener hele Bergensregionen, med et spesielt hjerte for Bergenhus bydel.

Aktiv Eiendomsmegling Laguneparken

Aktiv Arna & Åsane

Indre Arna-vegen 172

Vestfold og Telemark


Aktiv Telemarksmegleren

Kirkegata 26
Vårt allsidige og hardtarbeidende meglerteam har gjort oss til Kragerøs ledende aktør. Et uforpliktende møte med en av våre meglere vil vise deg hvorfor de fleste boligselgerne velger oss.

Aktiv Larvikmegler'n

Prinsegata 2
Vi er din lokale megler! Vi er opptatt av kvalitet, trygghet og fornøyde kunder. Med vår solide lokalkunnskap og lidenskap for eiendomsmegling vil vi kunne bistå deg på en best mulig måte når du skal selge boligen din.

Innlandet


Aktiv Ålesund

Moavegen 11
Du kjenner oss - vi har solgt boliger på Sunnmøre i mange år. Uansett hvor på Sunnmøre du bor, har vi en megler som kjenner akkurat ditt nærmiljø. Fritidsmarkedet på Bjorli kjenner vi ut og inn.

Våre eiendomsmeglere

Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.