Image Description
Image Description
Nordvik Affiliation Logo

Nordvik

Nordvik er eiendomsmeglerkjeden for deg som er litt mer opptatt av bolig enn andre. Du som ønsker å skape et hjem du kan være stolt av, uavhengig av adresse, type bolig og beliggenhet. Siden oppstarten av Nordvik & Partners i 1989 har vi vært blant de ledende eiendomsmeglerne i Stor-Oslo. Da vi 1. august 2018 valgte å endre navnet til bare Nordvik, var det for å markere at vi går inn i en ny digital tidsregning hvor vi skal ligge helt i front når det gjelder å gjøre boligkjøp og -salg enklere og bedre - for de som er litt mer opptatt av bolig enn andre. I dag er vi 15 kontorer som dekker hele Oslo, Romerike, Asker og Bærum og Bodø med mer enn 150 dyktige meglere. Våre kontorer har eiendomsmeglere med solid fagkunnskap og som er like brennende opptatt av bolig og eiendom som du er. Vi er opptatt av nytenking og innovasjon, og å tilby deg en tett oppfølging når du selger hjemmet ditt ? hele veien fra befaring til overtakelse. Nordvik er eiendomsmegleren for boligelskere. Velkommen til oss.

Våre kontorer

Oslo


Nordvik St. Hanshaugen

Nordvik Lørenskog

Nordvik - Majorstuen

Nordvik Nydalen

Nordvik Bislett

Nordvik Ullevål

Nordvik Østensjø

Nordvik Røa

Tore Hals Mejdells vei 9C

Viken


Nordvik Asker

Enten du skal selge boligen, refinansiere lånet, eller du bare lurer på hva boligen din er verdt, så stiller vi gjerne på en uforpliktende befaring og gir deg en kvalifisert verdivurdering.

Nordvik Lillestrøm

Nordland


Nordvik Bodø

Innlandet


Nordvik Gjøvik

Odins veg 1

Våre eiendomsmeglere

Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.