Notar Stavanger

Notars kontor ligger sentralt plassert i Lars Hertervigs gate nr. 5, midt i Stavanger sentrum. Notar er, og SKAL være boligspesialisten i Stavanger. Våre ansatte fokuserer utelukkende på et best mulig produkt for våre kjøpere og selgere. Vi selger ikke lån, spareprodukter eller forsikringer. Kun eiendom! Vi har som mål å levere et produkt og en salgsprosess som har kvalitet i alle ledd. Vi holder det vi lover, og er ikke fornøyd med jobben før du er fornøyd. Vi jobber daglig for at våre kunder skal være våre ambassadører. I det ligger det at de skal være så fornøyd med den jobben vi gjør at de ikke nøler med å anbefale oss videre til familie, venner, kolleger og bekjente Notar innførte i sin tid salgsgaranti, som ble godt mottatt i Stavanger. Salgsgarantien er fortsatt en av kjerneverdiene for Notar. Kun Notar garanterer 100% for et godt resultat: Intet salg = ingen regning, ingen bindingstid Vi betjener i hovedsak alle områder, fra Klepp i sør til Rennesøy i nord. Vi tar også på oss salgsoppdrag utenfor disse områdene. Notar Stavanger Eiendomsformidling AS omsetter alle typer eiendommer. Følg oss gjerne på Facebook. Da blir du til enhver tid oppdatert på aktuelle boliger vi har for salg, samt en status på boligmarkedet i vår region.

Salgsstatistikk

viser snitt score fra meglere med profil på Meglersiden

Snitt score vurderinger

Hvorfor viser ikke snittscore?

Så snart eiendomsmeglerne tilknyttet dette kontoret mottar vurderinger på Meglersiden vil meglerkontorets samlede snittscore vises her.

Boliger solgt

0

Topp 3 områder

ingen salgsområder tilknyttet dette kontoret enda

Topp 3 boligtyper

ingen boligtyper tilknyttet dette kontoret enda


Meglersiden er en tjeneste fra Mittanbud - Norges største anbudstjeneste. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Mittanbud - Norges største anbudstjeneste. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.