Proaktiv Heimdal

Heimdal

Vi i Proaktiv Eiendomsmegling på Heimdal stiller høye krav til hvordan vi presenterer din bolig. Vi benytter profesjonell boligfotograf med bolig- og interiørfoto som spesialområde. Fotografen kommer i etterkant av at du har hatt en vederlagsfri rådgivningstime med vår dyktige boligstylist. Som en ekstra trygghet for våre boligselgere tilbyr vi selvfølgelig salgsgaranti: intet salg - ingen kostnad. Meglerkjeden har vokst frem etter at grunnleggerne først var med å bygge Postbanken Eiendomsmegling, for deretter å bygge Aktiv Eiendomsmegling. Proaktiv Eiendomsmegling ble til fordi vi ønsket å lage en eiendomsmeglerkjede som var fristilt fra bankstrategi og dermed hadde et rent fokus på den kvalitative delen av eiendomsmeglingen, som vi mener er den som skaper merverdi for kundene. I tillegg får du hjelp av eiendomsmeglere og meglere som aktivt gir råd og anbefalinger under salgsprosessen. Vår markedsføring er svært omfattende og vi er stolte av å ha markedets mest stilfulle og gjennomførte prospekter. Flinke mennesker med det beste materiellet, de beste metodene, den riktige motivasjonen skaper alltid det beste resultatet for kundene. Så dersom du vurderer å selge bolig, vil det lønne seg å høre med oss.

Salgsstatistikk

statistikk er siste 2 år og er et snitt fra meglere med profil på Meglersiden

Snitt score vurderinger
Boliger solgt
Topp 3 områder
Topp 3 boligtyper

Våre meglere


Meglersiden er en tjeneste fra Mittanbud - Norges største anbudstjeneste. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Mittanbud - Norges største anbudstjeneste. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.