Proaktiv Jessheim

Jessheim

PROA Eiendomsmegling Jessheim - Våre eiendomsmeglere og meglere møter du i moderne lokaler midt i Jessheim sentrum. Jessheim Eiendomsmegling AS etablerte sin eiendomsmeglervirksomhet på Jessheim i 1999 og sammen med avdelingene på Lillestrøm og Lørenskog har vi siden formidlet ca 15 000 boliger på Romerike. Dette gir en lokalkunnskap og erfaring vi ønsker å bistå med. Etter mange år under Aktiv merkevaren har vi nå sammen med flere andre forretninger fra samme kjede valgt å tre ut av dette samarbeidet og etablert egen kjede; PROA Eiendomsmegling. Grunnene til ønske om å drifte egen kjede er flere men viktigst er at vi kun ønsker et fokus - ikke på salg av lån, forsikring eller andre bankrelaterte produkter men ganske enkelt å være en aktør med et mål; å levere best mulig eiendomsmeglertjenester. Kundetilfredshet er den viktigste bekreftelsen på at man jobber på riktig måte, vi var del av kjeden som hadde bransjens mest fornøyde kunder i 2010, 2011 og 2012. Vi holder til i lyse og tiltalende kontorer i Gardermovegen 1C midt i Jessheim. Kontoret består av 4 erfarne eiendomsmeglere. Bolig handler ikke bare om å ha tett tak over hodet, det handler å finne et hjem tilpasset de kommende års ønsker og behov. Våre erfarne meglere kan bistå deg med råd og veiledning for at du skal gjøre det riktige valget. Vurderer du salg av egen bolig tilbyr vi deg en uforpliktende gjennomgang av din bolig med markedsanalyse av valgene som bør tas for en optimal salgsprosess.

Salgsstatistikk

viser snitt score fra meglere med profil på Meglersiden

Snitt score vurderinger

Hvorfor viser ikke snittscore?

Så snart eiendomsmeglerne tilknyttet dette kontoret mottar vurderinger på Meglersiden vil meglerkontorets samlede snittscore vises her.

Boliger solgt

0

Topp 3 områder

ingen salgsområder tilknyttet dette kontoret enda

Topp 3 boligtyper

ingen boligtyper tilknyttet dette kontoret enda


Meglersiden er en tjeneste fra Mittanbud - Norges største anbudstjeneste. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Mittanbud - Norges største anbudstjeneste. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.