Verdi Stavanger

Det er alltid store følelser i sving når hjem skal selges. Eller kjøpes, for den saks skyld. Det er noe vi eiendomsmeglere kjenner sterkt på og vet mye om. Vi blir ganske gode menneskekjennere etterhvert. Kanskje det nettopp er derfor vi alltid snakker så varmt om dette med tillit. I Verdi Eiendomsmegling kjennetegnes dette av høy moral og etikk. Hos oss er du ikke bare en i rekken. Du får fullt fokus gjennom hele prosessen. Ganske enkelt fordi vi bryr oss. Veldig. VÅRE LØFTER OG ØNSKER Hver dag gjør vi en jobb som har stor betydning for folk og familier. Vi kjenner sterkt på det ansvaret. Og for oss er alle like viktige. Du skal stole på oss, føle deg trygg og ivaretatt. Vit da at vi stiller særdeles høye krav til oss selv, i alle deler av organisasjonen. Kvalitet og kundetilfredshet er førsteprioritet. Vi tror på hardt og ærlig arbeid, på rask og effektiv informasjons?yt. Dertil skal vi ligge helt i tet når det gjelder produktutvikling og optimal markedsføring. Poenget er at du får det ypperste på alle områder. Det er den overordnede målsettingen. Eller for å si det på en annen måte: Du skal være strålende fornøyd for at det var nettopp var oss du valgte til å selge boligen din. Fornøyde kunder er det som gjør at vi klarer å lykkes i Verdi Eiendomsmegling. Dere er våre ambassadører og vår viktigste markedskanal. Det vet vi. Det er også grunnen til at vi alltid vil strekke oss litt lenger.

Salgsstatistikk

viser snitt score fra meglere med profil på Meglersiden

Snitt score vurderinger

Hvorfor viser ikke snittscore?

Så snart eiendomsmeglerne tilknyttet dette kontoret mottar vurderinger på Meglersiden vil meglerkontorets samlede snittscore vises her.

Boliger solgt

0

Topp 3 områder

ingen salgsområder tilknyttet dette kontoret enda

Topp 3 boligtyper

ingen boligtyper tilknyttet dette kontoret enda


Meglersiden er en tjeneste fra Mittanbud - Norges største anbudstjeneste. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Mittanbud - Norges største anbudstjeneste. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.