Image Description

Logg inn

For eiendomsmeglere

Registrer deg og få tilgang til tjenesten

Ønsker du å opprette en meglerprofil?

Er du eiendomsmegler kan du opprette en personlig profil. Med en profil kan du be om vurderinger fra kunder, fyll inn CV, samt bilde og tekst om deg.

Ønsker du å motta kvalitetssikrede leads?

Hvis ditt meglerkontor ønsker å motta leads, kan du registrere deg under så vil vi raskt kontakte deg for å sette opp en profil.

Har du solgt eller kjøpt bolig og skal skrive vurdering av en eiendomsmegler trenger du ikke å opprette en bruker. Trykk her for å skrive vurdering.

Din profil er nå flyttet fra Eiendomsmeglerguiden til oss.

Logg inn å se din profil

Har du en aktiv profil på Eiendomsmeglerguiden.no kan du med e-postadressen og telefonnummeret ditt. Du vil få tilsendt en direktelink som gir deg tilgang til å se og redigere din profil.

Hva betyr dette for deg?

For deg som eiendomsmegler og har en profil på Eiendomsmeglerguiden.no betyr ikke endringen mye, annet enn at designet er nyere og at trafikken til din profil vil øke

 • Profilen din vil ha samme utforming og innhold som tidligere
 • Alle vurderinger fra Eiendomsmeglerguiden.no vil være synlig på ny profil
 • Kunder vil fortsatt kunne søke deg frem, kontakte deg og skrive vurdering
 • Alle lenker og trafikk til din gamle profil vil automatisk bli sendt til den nye
 • Ny, bedre og oppdatert boligstatistikk
 • Sammenslåingen av de to tjenestene gjøres i all hovedsak for å samle all trafikk og dedikasjon fra oss, til en tjeneste og dermed øke antall besøkende til din profil.

  Har du ikke en profil i dag, kan du registrere deg å få profil på Meglersiden. Har du et kontor og ønsker leads, kan du registrere kontoret ditt, så vil vi kontakte deg så fort vi har mulighet.

  Image Description

  Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

        

  Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.