Eiendomsmegler Kjede Privatmegleren Logo

Privatmegleren Wilhelmsen & Partnere

PrivatMegleren Tønsberg er PrivatMeglerens representant i Tønsberg, Nøtterøy, Tjøme, Re, Stokke og Andebu. PRIVATmegleren er spesialister på omsetning av attraktive eiendommer og nybygg. Basert på et unikt konsept, samt meget erfarne og kompetente meglere, fungerer vi som eiendommens reklamebyrå. Vi finner det helt unike med hver eiendom og dyrker og fremhever sjelen for alt den er verdt. Ved salg av eiendom benytter vi oss uten unntak av profesjonelle fotografer, interiørkonsulenter, profesjonelt reklamebyrå til produksjon av at markedsmateriell som salgsoppgaver etc. I dag fremstår de fleste meglerselskap som svært like. De leverer den samme standardiserte tjenesten til alle kunder uavhengig av pris og beliggenhet. Vårt konsept legger til rette for at alle kunder og alle eiendommer er ulike og har sitt særpreg. Skreddersøm satt i system er her nøkkelordet. Alle vet i dag at hvis man skal selge en bil, bør den være vasket og polert. I samme grad må eiendommen klargjøres før et salg for å oppnå maksimal interesse. Ved maksimal interesse vil igjen våre erfarne meglere kunne oppnå markedets beste pris gjennom vår leveransegaranti og håndtering av budrunden. Vi garanterer alle våre selgere av eiendom en leveransegaranti ved hvert oppdrag. Denne garantien dokumenterer den jobb som gjøres for avtalt meglerprovisjon. Leverer ikke megler i henhold til garanti, betales heller ikke avtalt meglerprovisjon. Spesielle eiendommer fortjener spesiell behandling.

Loading...

Loading...

Loading...

Meglersiden er en tjeneste fra Mittanbud - Norges største anbudstjeneste. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Mittanbud - Norges største anbudstjeneste. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.