Schala & Partners

Sagene

Vi er eiendomsmeglerkjeden for deg som ønsker en skreddersydd opplevelse når du kjøper eller selger. Vi dekker hele Oslo, i tillegg til at vi har meglere med spisskompetanse på sitt lokalområde. Du finner oss på Grünerløkka, Sagene, Torshov, Carl Berner, Bjørvika og Kalbakken – og i flere områder i framtiden. Vårt mål er å gi deg en best mulig opplevelse - tilpasset dine behov - så god at du har lyst til å anbefale oss videre. De fleste av våre kontorer er for lengst blitt markedsledere i sin bydel og vi kaprer stadig større andeler. Suksessfaktoren har vært sammensetningen på kontorene våre og vår evne til å tenke utenfor boksen. På hvert kontor sitter meglerne som selger mest i sitt område med stor erfaring. Samtidig som vi alltid har som mål å være nytenkende og tilpasse oss markedet. Med andre ord ønsker vi alltid å være i front – for at du som kunde skal få den beste opplevelsen.

Salgsstatistikk

viser snitt score fra meglere med profil på Meglersiden

Snitt score vurderinger

Hvorfor viser ikke snittscore?

Så snart eiendomsmeglerne tilknyttet dette kontoret mottar vurderinger på Meglersiden vil meglerkontorets samlede snittscore vises her.

Boliger solgt

0

Topp 3 områder

ingen salgsområder tilknyttet dette kontoret enda

Topp 3 boligtyper

ingen boligtyper tilknyttet dette kontoret enda


Meglersiden er en tjeneste fra Mittanbud - Norges største anbudstjeneste. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Mittanbud - Norges største anbudstjeneste. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.