Image Description
Image Description

Sammenlign eiendomsmeglere i Bærum

Motta uforpliktende tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere - helt gratis

I samarbeid med dyktige eiendomsmeglere i hele Norge


Meglersiden har samlet over 378 meglerkontorer i over 80 byer for at du skal finne den eiendomsmegleren som passer best for deg.

Meglersiden Bærum


Vi har samlet lokalkjente eiendomsmeglerne på et sted. Start boligprosessen her, så kommer du enkelt i kontakt med eiendomsmeglere som kjenner ditt område godt - helt uforpliktende og gratis.

Baerum bydel rektangel bilde
Baerum bydel lite bilde 1
Baerum bydel lite bilde 2
Baerum bydel stort bilde

Boligsalg i Bærum

Eiendomsmarkedet i Bærum er et av de mer eksklusive, da Bærum er blant de kommunene som vokser mest. Per i dag bor det over 127 000 her og det har blitt et svært populært område å etablere i. Eiendomsmeglerne som selger bolig i Bærum selger boliger blant annet i Sandvika, Lysaker, Fornebu og Stabekk. Her finner du både nærhet til naturen, men også et moderne preg og smaken på den urbane følelsen. Boligselgere i Bærum kan friste potensielle boligkjøpere med nærhet til sjøen samtidig som pendler veien til Oslo sentrum er relativt kort. Demografien hos potensielle boligkjøpere for kommunen varierer fra barnefamilier til senior. Så skal du selge bolig her er det betryggende å vite at området har noe for enhver aldersgruppe

Klimavennlige Bærum

Bærum kommune fokuserer på klimavennlige og innovative løsninger. Her kan både unge, barnefamilier og eldre nyte godt av blant annet selvkjørende busser til og fra badeplasser på Fornebu. Det gis tilskudd til elbil ladere og et godt bysykkel tilbud. I tillegg har kommunen et godt næringsliv hvorav de fleste arbeidsplassene ligger på Fornebu og Lysaker. Bærum er en flott mellomting mellom landlige omgivelser med nærhet til sjøen samtidig som etablerte eller tilflyttere kan nyte godt av næringslivet og pendlermuligheter til både Drammen og Oslo. Skal du selge i Bærum, har du derfor mange muligheter til å finne den perfekte kjøperen som er villig til å betale for å bo nettopp her.

Et boligsalg skal være en trygg prosess

De fleste finner trygghet i å benytte seg av en eiendomsmegler når de skal selge boligen sin. En viktig del av denne prosessen blir derfor å finne riktig megler som kan sørge for et trygt og effektivt salg. Her hos Meglersiden er det enkelt å komme i kontakt med meglere som virkelig ønsker å selge din bolig. Slik at du, helt enkelt, kan finne den beste megleren for deg.

Slik fungerer det


1

Bli kontaktet av meglere

Beskriv kort boligen som skal selges. Innen kort tid blir du kontaktet av flere dyktige eiendomsmeglere som konkurrerer om å få selge din bolig.
2

Velg eiendomsmegler

Sammenlign tilbud, sjekk salgsstatistikk og les andres erfaring på profilen til meglerkontoret. Velg den beste eiendomsmegleren for deg og din bolig!
3

Del din erfaring

Når boligen er solgt, kan du gi eiendomsmegleren en omtale. Ved å dele din erfaring, hjelper du andre med sitt meglervalg.

Toppmeglere

Rangert etter solgte boliger siste 12 måneder og omtaler siste 24 måneder

omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt

Finn din eiendomsmegler

Vi finner dessverre ikke det du ser etter, prøv et annet søkeord.

Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.