Sammenlign eiendomsmeglere i Ålesund

Motta uforpliktende tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere - helt gratis

I samarbeid med dyktige eiendomsmeglere i hele Norge


Proaktiv
Privatmegleren
Aktiv
Nordvik
DNB Eiendom
Meglerhuset Nylander
Meglerhuset
Frem Eiendomsmegling
Møre Eiendomsmeling
Attentus Eiendomsmegling
Meglergaarden
Notar

Meglersiden har samlet over 370 meglerkontorer i over 80 byer for at du skal finne den eiendomsmegleren som passer best for deg

Meglersiden Ålesund


Vi har samlet lokalkjente eiendomsmeglerne på et sted. Start boligprosessen her, så kommer du enkelt i kontakt med eiendomsmeglere som kjenner ditt område godt - helt uforpliktende og gratis.

Ålesund by rektangel bilde
Ålesund by lite bilde 1
Ålesund by lite bilde 2
Ålesund bydel stort bilde

Finn en eiendomsmegler som passer ditt boligsalg

For å sikre en skreddersydd boligsalgsprosess, er det lurt å innhente flere tilbud før du velger megler. På den måten vil du enkelt få oversikt over hvilken megler som er perfekt for å selge nettopp din bolig. Megleren skal bistå som mellommann mellom kjøper og selger, og bidra med en skreddersydd taktikk som sikrer en best mulig pris for din bolig

Bo i Ålesund

I Ålesund kan du kombinere toppturer med yrende uteliv i sentrum. Byen er kjent for å være et stort knutepunkt mellom Bergen og Trondheim. Utdanningstilbudet strekker seg fra barneskole opp til høyere utdanning ved f.eks NTNU og kunstfagskolen. Kulturtilbudet er bredt i byen, med blant annet barneteater, flere festivaler og kino. Og for de som ønsker et mer aktivt fritidstilbud kan Ålesund by på paragliding ved turheisa, seiling i Nørvevika og roklubb på sørneset. Her er det noe for enhver smak. Her bør det ikke være noe problem å finne gode salgsargumenter og riktige kjøpere.

Selge bolig i Ålesund

Eiendomsmeglere er godt representert i Ålesund, Meglersiden hjelper deg å finne den rette. Start boligsalgsprosess her, ved å emkelt fylle ut skjema. Det kan være en lønnsom avgjørelse.

Slik fungerer det


1

Bli kontaktet av meglere

Beskriv kort boligen som skal selges. Innen kort tid blir du kontaktet av flere dyktige eiendomsmeglere som konkurrerer om å få selge din bolig.
2

Velg eiendomsmegler

Sammenlign tilbud, sjekk salgsstatistikk og les andres erfaring på profilen til meglerkontoret. Velg den beste eiendomsmegleren for deg og din bolig!
3

Del din erfaring

Når boligen er solgt, kan du gi eiendomsmegleren en omtale. Ved å dele din erfaring, hjelper du andre med sitt meglervalg.

Toppmeglere

Rangert etter solgte boliger siste 12 måneder og omtaler siste 24 måneder

omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt

Ingen Eiendomsmeglere

Finn din eiendomsmegler

Vi finner dessverre ikke det du ser etter, prøv et annet søkeord.

Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.