Sammenlign eiendomsmeglere i Molde

Motta uforpliktende tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere - helt gratis

I samarbeid med dyktige eiendomsmeglere i hele Norge


Advokat Jostein Morønning Eiendomsmegling
Notar
Meglergaarden
EIE Eiendomsmegling
Exbo
Foss & Co
Eigedomsmekling Sogn og Fjordane
Nordvik
Jenssen & Bolle Eiendomsmegling
Meglerhuset Eiendom
Kaland & Partners
EiendomsMegler 1

Meglersiden har samlet over 370 meglerkontorer i over 80 byer for at du skal finne den eiendomsmegleren som passer best for deg

Meglersiden Molde


Vi har samlet lokalkjente eiendomsmeglerne på et sted. Start boligprosessen her, så kommer du enkelt i kontakt med eiendomsmeglere som kjenner ditt område godt - helt uforpliktende og gratis.

Molde by rektangel bilde
Molde by lite bilde 1
Molde by lite bilde 2
Molde by stort bilde

Rosenes by Molde

Molde er kanskje mest kjent for romsdalsalpene, men kan også tilby gode kulturtilbud og restauranter. I tillegg kan byen tilby et rikt studentliv med Høgskolen i Molde sentralt på plass i byen. Med sin økende popularitet har også folketallet steget i takt, sammenlignet med resten av fylke. Molde er en by for de fleste, så det skal ikke være noe problem å finne riktig kjøper til din bolig.

Det skal være trygt å finne megler

For de fleste er det en trygghet å benytte seg av en eiendomsmegler når de skal selge bolig slik at salget gjennomføres på en trygg og effektiv måte. En stor del av prosessen blir derfor å finne en megler som får boligen til å fremstå mest mulig attraktiv for boligkjøpere, enten de er tilflyttere eller lokale kjøpere. En dyktig eiendomsmegler kan nemlig ha stor innvirkning på prisen du kan få for din bolig.

Len deg tilbake og vent på svar

Etter å ha lagt ut oppdraget på Mittanbud vil du bli kontaktet av eiendomsmeglere i Molde. Det eneste du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og vente til de tar kontakt. Så er det opp til deg hvem du ønsker å invitere på befaring.

Slik fungerer det


1

Bli kontaktet av meglere

Beskriv kort boligen som skal selges. Innen kort tid blir du kontaktet av flere dyktige eiendomsmeglere som konkurrerer om å få selge din bolig.
2

Velg eiendomsmegler

Sammenlign tilbud, sjekk salgsstatistikk og les andres erfaring på profilen til meglerkontoret. Velg den beste eiendomsmegleren for deg og din bolig!
3

Del din erfaring

Når boligen er solgt, kan du gi eiendomsmegleren en omtale. Ved å dele din erfaring, hjelper du andre med sitt meglervalg.

Toppmeglere

Rangert etter solgte boliger siste 12 måneder og omtaler siste 24 måneder

omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt

Ingen Eiendomsmeglere

Finn din eiendomsmegler

Vi finner dessverre ikke det du ser etter, prøv et annet søkeord.

Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.