Sammenlign eiendomsmeglere i Oslo

Motta uforpliktende tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere - helt gratis

I samarbeid med dyktige eiendomsmeglere i hele Norge


Fjordane Eiendomsmegling
Exbo
Eigedomsmekling Sogn og Fjordane
Meglerhuset Nylander
Eiendomsmegler Bergen
EIE Eiendomsmegling
DNB Eiendom
Møre Eiendomsmeling
Nordvik
Sne Eiendom
Privatmegleren
Eiendomsmegler A

Meglersiden har samlet over 372 meglerkontorer i over 80 byer for at du skal finne den eiendomsmegleren som passer best for deg

Meglersiden Oslo


Vi har samlet lokalkjente eiendomsmeglerne på et sted. Start boligprosessen her, så kommer du enkelt i kontakt med eiendomsmeglere som kjenner ditt område godt - helt uforpliktende og gratis.

Oslo by rektangel bilde
Oslo bydel lite bilde 1
Oslo by lite bilde 2
Oslo by stort bilde

Selge bolig i Oslo?

Dersom du skal selge bolig i Oslo, er det mange ting som kan gjøres for at nettopp din bolig skiller seg ut. I denne byen finnes det et hav av muligheter, og alle kan finne sine favoritter fra urbane Grønland til koselige Sagene og lekre Frogner. Avhengig av hvor i Oslo din bolig ligger, kan du enkelt trekke frem dine favoritter og vise kjøperne alle de tingene du liker best med å bo i byen.

Du selger ikke bare boligen, men også området du bor i

En av de beste tingene med Oslo er de ulike bydelene som alle har ulik sjarm, og som skiller seg fra hverandre. Dersom du ønsker å selge en bolig med nærhet til naturen, er dette ofte et flott salgsargument. Det er svært mange som ønsker kort vei til skog og mark, og enten man bor rett ved Østmarka, eller med kort vei til T-banen som tar deg opp til Sognsvann, er det vakre naturperler å trekke frem.

Byliv eller naturliv?

En bolig som ligger svært sentralt i Oslo, slik som for eksempel på Bislett, St. Hanshaugen eller Gamlebyen, kan være flott å selge til en yngre målgruppe. Her er det gode muligheter for å ta del i det myldrende bylivet, med kort vei til utesteder, kaféer og shopping. Boliger litt i utkanten, slik som Bjerke eller Ullern, er perfekt for de som ønsker roligere boligstrøk, men med gode kollektive transportmuligheter

Finn eiendomsmegler hos Meglersiden

Du kan enkelt finne din eiendomsmegler hos Meglersiden ved å legge inn informasjon om din bolig i Oslo. Deretter får du uforpliktende tilbud fra eiendomsmeglere som kjenner Oslo godt, og som vet hva som skal til for å gjøre salgsprosessen så god som mulig. Ved noen enkle steg er du allerede i kontakt med megleren som kan hjelpe deg gjennom salget.

Slik fungerer det


1

Bli kontaktet av meglere

Beskriv kort boligen som skal selges. Innen kort tid blir du kontaktet av flere dyktige eiendomsmeglere som konkurrerer om å få selge din bolig.
2

Velg eiendomsmegler

Sammenlign tilbud, sjekk salgsstatistikk og les andres erfaring på profilen til meglerkontoret. Velg den beste eiendomsmegleren for deg og din bolig!
3

Del din erfaring

Når boligen er solgt, kan du gi eiendomsmegleren en omtale. Ved å dele din erfaring, hjelper du andre med sitt meglervalg.

Toppmeglere

Rangert etter solgte boliger siste 12 måneder og omtaler siste 24 måneder

omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt
omtaler
solgt

Ingen Eiendomsmeglere

Finn din eiendomsmegler

Vi finner dessverre ikke det du ser etter, prøv et annet søkeord.

Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.