Sammenlign eiendomsmeglere i Aker Brygge

Motta uforpliktende tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere - helt gratis

I samarbeid med dyktige eiendomsmeglere i hele Norge


EiendomsMegler 1
Exbo
Sne Eiendom
Eiendomsmegler Vest
Notar
Privatmegleren
EIE Eiendomsmegling
DNB Eiendom
Sørmegleren
Heimdal Eiendomsmegling
Nordvik
Aktiv

Meglersiden har samlet over 364 meglerkontorer i over 80 byer for at du skal finne den eiendomsmegleren som passer best for deg

Meglersiden Aker Brygge


Vi har samlet lokalkjente eiendomsmeglerne på et sted. Start boligprosessen her, så kommer du enkelt i kontakt med eiendomsmeglere som kjenner ditt område godt - helt uforpliktende og gratis.

Aker Brygge bydel rektangel bilde
Aker Brygge bydel lite bilde 1
Aker Brygge bydel lite bilde 2
Aker Brygge bydel stort bilde

Skal du selge bolig på Aker Brygge

Et viktig salgsargument for deg som skal selge på Aker Brygge, er at dette er en del av sentrums-område i Oslo og er kjent for sine mange restauranter og uteserveringer. Blant annet kan du nyte en is eller noe kaldt å drikke helt nede ved vannet. Det er kort vei til kollektiv trafikk, med både ferge, tog, trikken og t-banen i umiddelbar nærhet. Med andre ord, dersom du selger bolig på Aker Brygge kommer det godt med at det er kort vei til populære områder, og kort vei til sentrum av byen.

Populært område

Aker Brygge er perfekt for den som vil bo et sted med mange muligheter for ulike aktiviteter. Blant annet ligger Nobels Fredssenter og det slående Atrup Fearnly Museet i nærheten, samt utsikt mot Rådhuset og Akershus Festning. Ønsker du og ta en svømmetur i sommervarmen eller kanskje fiske litt, er dette også mulig langs brygga. Dessuten er det kort vei til både kino og teater og shopping.

Lokalkjente meglere på Aker Brygge

Aker Brygge har flere populære og godt etablerte eiendomsmeglere som kjenner nettopp dette området godt. Det kan derfor være en utfordring å finne riktig eiendomsmegler til nettopp ditt boligsalg. For det å bruke riktig eiendomsmegler kan gjøre veien til et godt salg enklere. Legg ut boligsalgsoppdraget på Meglersiden så kommer du enkelt i kontakt med dyktige og lokalkjente eiendomsmeglere. Start boligprosessen her.

Slik fungerer det


1

Bli kontaktet av eiendomsmeglere

Send oss en henvendelse og beskriv boligen som skal selges.
2

Motta flere tilbud

Innen kort tid blir du kontaktet av flere lokalkjente eiendomsmeglere.
3

Sammenlign og velg

Sammenlign tilbudene og velg en eiendomsmegler. Når boligen er solgt, kan du gi eiendomsmegleren en omtale.

Finn din eiendomsmegler

Her kan du søke etter eiendomsmeglere. Søk på meglerens navn, et postnummer eller område for å se salgsstatistikk og vurderinger.

Vi finner dessverre ikke det du ser etter, prøv et annet søkeord.

Image Description

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

      

Meglersiden er en tjeneste fra Schibsted Norge SMB. Målet til Meglersiden er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.